Cadde 'İtalya'dan Türkiye'ye kendim 14 günde geldim!'

'İtalya'dan Türkiye'ye kendim 14 günde geldim!'

15.02.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Son olarak TRT 1 dizisi 'Kendi Düşen Ağlamaz'da rol alan Serhan Onat, hobi olarak yelkenli tekne kaptanlığı yapıyor. Yeni projesinden bahseden ünlü oyuncu, deniz ve yelkenli tutkusu hakkında konuştu.

İtalyadan Türkiyeye kendim 14 günde geldim

'Muhteşem Yüzyıl', 'Bodrum Masalı', 'Meryem', '7. Koğuştaki Mucize' ve 'Akıncı' gibi yapımlarda rol alan Serhan Onat, önceki gece Kuruçeşme'deki bir etkinlikteydi.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla sohbet eden 30 yaşındaki oyuncu, "Dizi projesi bitti. Şimdilerde dinleniyorum. Bir tiyatro oyunum olacak ama önümüzdeki sezona kalacak gibi" dedi.

İtalyadan Türkiyeye kendim 14 günde geldim

"TEKNE DONANIMINI BİLİYORUM"

Yelkenli tutkusunu anlatan Onat, "Ben çok sık teknedeyim. Kalamış Marina'dan adalara falan gidiyorum. Yakın arkadaşlarım artık yelkenci oldular. Ben de teknenin donanımını az çok biliyorum" şeklinde konuştu.

İtalyadan Türkiyeye kendim 14 günde geldim

"LODOSO YAKAKANDIM"

"İyi kaptan fırtınada limanda olan kaptandır" diyen oyuncu, "Geçen hafta lodosa yakalandım ama başıma bir şey gelmedi. İyi eğitim ve iyi ekiple güzel bir tekneci oldum. Geçtiğimiz yıllarda İtalya'dan Türkiye'ye kendim 14 günde geldim. Yolculuktan o kadar keyif aldım ki anlatamam" ifadelerini kullandı.