Cadde 'İvana hızlı aşk seviyor'

'İvana hızlı aşk seviyor'

05.01.2019 - 09:58 | Son Güncellenme:

Üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Çelebi’den 20 gün önce ayrılan modacı İvana Sert, eşi Aylin’den geçen yaz boşanan Tarhan Telli ile yeni bir aşka yelken açtı.

İvana hızlı aşk seviyor

Posta Gazetesi'nden Bekir Saçar'ın, 'İvana Hızlı Aşk Seviyor' başlıklı haberi şöyle:
"Model ve televizyoncu Ivana Sert, üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Çelebi’den 20 gün önce ayrıldı. Ayrılık sonrası 'Aşka ara verdim biraz yalnız kalacağım' demişti. Ama hiç zaman kaybetmeden yeni bir aşka yelken açtı. Ivana yeni yıla yeni sevgilisi Tarhan Telli ile birlikte girdi. Tarhan, büyük aşk yaşayarak evlendiği eşi Aylin’den geçen yaz boşandı ve Dubai’de yaşıyor.

Haberin Devamı

Ivana Sert yeni sevgilisi Tarhan Telli ile Dubai’de tatil yapıyor.

SEVGİLİLERİ ESKİ ARKADAŞ
Ivana, eski eşi Yurdal Sert’in arkadaşı Sinan Akıman ile aşk yaşamıştı. Bu aşk bitince gönlünü Can Çelebi’ye kaptırdı, şimdi de Tarhan Telli ile birlikte. Tarhan hem Yurdal’ın hem de Sinan’ın yakın arkadaşı.

TERCİHİ MOTOR SPORLARI SEVENLER
Ivana’nın eski eşi Yurdal Sert otomobil sporlarına çok düşkün ve bu sporu amatör olarak yapıyordu. Sinan Akıman da bir motosiklet yarışçısı. İstanbul MC Yarış Sporları’nın kurucusu. Can Çelebi de sıkı bir rallici. Ivana’nın son sevgilisi Tarhan Telli de Hollywood starlarının da tercih ettiği TT Custom Chopper marka motosiklet markasının hem yaratıcısı ve hem sahibi."

Haberin Devamı