Cadde İyi Aile Babası 3. yeni bölüm fragmanı! İyi Aile Babası 2. son bölüm izle...

İyi Aile Babası 3. yeni bölüm fragmanı! İyi Aile Babası 2. son bölüm izle...

11.12.2020 - 00:28 | Son Güncellenme:

İyi Aile Babası 2. yeni bölümü perşembe akşamı yayımlandı. Evlenip aile apartmanına yerleşen Mehmet ile Aslı çiftinin macera dolu evliliği ve aileleri ile ilişkileri ekrana geliyor. İyi Aile Babası 3. bölüm fragmanı araştırılıyor. İşte, detaylar...

İyi Aile Babası 3. yeni bölüm fragmanı İyi Aile Babası 2. son bölüm izle...

Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozokulu'nun başrolde yer aldığı Kanal D'nin iddialı dizisi, televizyon hayatına yeni başladı. İlk bölümü geçtiğimiz hafta diziseverlerin beğenisine sunuldu. İyi Aile Babası oyuncuları, konusu dikkat çekiyor. İyi Aile Babası 2. son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

İYİ AİLE BABASI 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Ekranların yeni soluklu dizisi İyi Aile Babası kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Dizi 2. son bölüm ile perşembe akşamı izleyiciyleydi. Beklenen 3. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mehmet Ali, Aslı'ya yardımcı olmak adına mücadele eder ancak çocukları babalarının seçimlerini konusunda başarısız olduğunu düşünmektedirler. Öte yandan Rıfkı ve Ayfer'ın arasını yapmak için herkes dört bir koldan seferber olmuştur. Araya giren dedektif olayların daha da karışmasına sebep olur.

Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali ev idaresini almayı teklif eder. Ancak Mehmet Ali için bu hiç kolay değildir. Evde cümbüş başlar. Arife ise Rıfkı'nın evlilik meselesi üzerinde kafa yormaya devam eder.

Haberin Devamı

İYİ AİLE BABASI 2. BÖLÜM FULL İZLE...