Cadde İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor!

İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor!

01.11.2022 - 07:29 | Son Güncellenme:

Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından, daha önce 'sahne kostümü' tartışmalarının fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan da konuya dahil olarak kendi görüşlerini belirtti. İşte detaylar...

İzzet Yıldızhan da tayt tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor

Bir giyim firmasının Sonbahar Kış 22-23 koleksiyonu, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen defileyle tanıtılmıştı. Davete; Feryal Gülman, Nükhet Duru, Buket Taşdelen, Işıl Reçber, Pınar Altuğ Atacan, Edvina Sponza, Esra İnceefe, Mihre Mutlu, Arzu Kunt, Bahar Şer, Ece Vahapoğlu, Müge Tezman Sırmabıyık, Yasemin Öğün ve Sibel Karakaşlı katılmıştı.

Haberin Devamı

"NE OLUR BU TAYT OLAYINA 'DUR' DEYİN ARTIK"

Basın mensuplarıyla konuşarak kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söyleyen Nükhet Duru, dikkat çeken şu açıklamaya imza atmıştı:

Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız.

İzzet Yıldızhan da tayt tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor

"NÜKHET'E ÇOK KATILDIM"

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamadan günler sonra, ünlü şarkıcı Fatih Ürek 29 Ekim'de Kıbrıs'ta konser vermişti. Basın mensuplarıyla konuşarak meslektaşına katıldığını belirten Ürek, şu ifadeleri kullanmıştı:

Tamam genç kızlarımız giysin de, ilk önce bir proporsinyonlarına baksınlar. Eskiden ona 'içlik' derlerdi. İçlik gibi bir şey o yani, ben bu konuda Nükhet'e çok katıldım. Tamam giysinler de, en azından tunikle falan biraz örtsünler. Göbekleri açık, oraları açık.

"ÇOCUK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Tüm bunların ardından türkücü İzzet Yıldızhan, Kırbırs'ta bir otelde sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, bir araştırma şirketinin yapmış olduğu 'Türkiye nüfusunun her geçen yıl yaş ortalamasının arttığı' araştırmasının hatırlatılması üzerine; “Bu anlamda Türkiye’nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. Bir aktör var Eddie Murphy diye, 10 çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekoru yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık dokuz çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12’ye çıkarmak” diyerek gülümsedi.

Haberin Devamı

İzzet Yıldızhan da tayt tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor

"BÜYÜKBABA DİYE HİTAP EDİLMESİ TERCİHİM"

Büyük oğlu Mustafa’nın önümüzdeki hafta nişanlanacağını da söyleyen Yıldızhan, “Mustafa da evlilik yolunda ilk adımı atıyor. Huzur, mutluluk dolu yuvaları olur umarım. İnşallah nasip olur da çocukları olursa şimdiden söylüyorum, 'dede' kelimesini duymak istemiyorum. 'Büyükbaba' diye hitap edilmesi tercihim” açıklamasını yaptı.

"BEN BU SÖZLERİ AYLAR ÖNCE SÖYLEDİM"

Nükhet Duru’nun tayt açıklaması hakkında da konuşan İzzet Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı:

Nükhet haklı ama biraz geriden geliyor sanırım. Ben bu sözleri aylar önce söyledim. İlk önce insanlar beni eleştirse de daha sonra haklı bularak özür de dilediler. Ben de, Nükhet de düşüncelerimizi söyledik ve buranın Türkiye olduğunu belirttik.