Cadde Jamie Foxx'tan kötü haber!

Jamie Foxx'tan kötü haber!

13.04.2023 - 14:59 | Son Güncellenme:

Asıl adı Eric Marlon Bishop olan, rol aldığı 'Zincirsiz', 'Tetikçinin Gecesi' ve 'İnanılmaz Örümcek Adam 2' gibi yapımlarla dünya çapında tanınan ABD'li oyuncu Jamie Foxx'un; sette rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırdığı ve şu anda tedavi gördüğü açıklandı.

Jamie Foxxtan kötü haber

Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx, dün hastaneye kaldırıldı. 55 yaşındaki aktör, Atlanta'da Cameron Diaz ile 'Back in Action' filminin setinde rahatsızlandı.

Haberin Devamı

"ONU NE KADAR SEVDİĞİNİZİ BİLİYORUZ"

Ünlü oyuncunun kızı Corinne Fox, sosyal medyadan paylaştığı bir mesajda; “Babam Jamie Foxx'un dün tıbbi bir komplikasyon yaşadığını paylaşmak istedik. Onun ne kadar sevildiğini biliyoruz ve dualarınızı bekliyoruz. Ailemiz bu süre zarfında mahremiyet istiyor" dedi.

Jamie Foxxtan kötü haber

PAYLAŞIMDA BULUNMAYI REDDETTİ

Jamie Foxx'un rahatsızlığının ne olduğunu ise henüz açıklanmadı. Foxx'un sözcüsü Alan Nierob, Corinne Foxx'un Instagram paylaşımı dışında herhangi bir paylaşımda bulunmayı reddetti.

Jamie Foxxtan kötü haber

"DURUMU CİDDİ"

Olay hakkında 'doğrudan bilgi sahibi' kaynaklar, TMZ'ye konuşarak; Jamie'nin Salı sabahı hastaneye kaldırıldığını ve durumunun aile üyelerinin şehre gitmesine neden olacak kadar 'ciddi' olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Jamie Foxxtan kötü haber

"İLETİŞİM KURABİLİYOR"

Yayın kuruluşunun kaynaklarından biri, "Jamie şu anda iletişim kurabildiği bir durumda, bu iyi bir haber" ifadelerini kullandı.