Cadde Jennifer Lopez pijamasıyla özel jetinde! Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

Jennifer Lopez pijamasıyla özel jetinde! Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

23.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son dönemde uzun yıllar sonra tekrar bir araya geldiği nişanlısı Ben Affleck ile olan ilişkisiyle adından söz ettiren dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla hayranlarını şaşırttı. Pijamaya özel jetine bindiği anları takipçileriyle paylaşan Lopez'in, aksesuarlarının ve pijamasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Jennifer Lopez pijamasıyla özel jetinde Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

Aşk yaşadıkları yıllarda magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003'te yapılması beklenen düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırarak hayranlarını üzmüştü.

Haberin Devamı

18 yıl sonra yeniden bir araya gelen ve şimdilerde ikinci baharlarını yaşayan çift, geçtiğimiz aylarda bir kez daha nişanlanarak ilişkilerini resmiyete dökmüştü.

Ben Affleck’in hiç beklenmedik bir anda diz üstüne çöküp kendisini evlenme teklif ettiğini belirten şarkıcı, tamamen hazırlıksız yakalandığı dile getirmişti. “Bana yüzüğü verdi, yeşil bir elmastı. Yeşil benim hem en sevdiğim hem de şanslı rengimdir” diyen Jennifer Lopez, gerçek aşkıyla ikinci bir şans yakaladığı için mutlu olduğunu belirtmişti.

Jennifer Lopez pijamasıyla özel jetinde Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

"JEN VE BEN, SONSUZA KADAR"

Lopez, geçtiğimiz haftalarda ise yeni yaptırdığı manikürüyle magazin gündemine oturmayı başarmıştı. Yıldızların manikürcülerinden Tom Bachik, Instagram'da ünlü ismin sol elinin tırnaklarına uyguladığı altın rengi detayı vurgulayan yakın plan bir fotoğraf paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez'in yüzük parmağındaki 'J' ve 'B' harfleri ile, orta parmağındaki minik kalp, ikilinin hayranları tarafından büyük beğeni almıştı. Bachik, şarkıcıyı da etiketlediği bu paylaşımına, "Jen ve Ben, sonsuza kadar" diye yazmıştı.

Lopez ve Affleck'in hayranları, güzel oyuncunun tırnaklarına "Jennifer için çok mutluyum", "Muhteşem olmuş" ve "Bu düğün manikürüne benziyor" gibi yorumlar yapmıştı.

MİLYONLARCA DOLARLIK YÜZÜK!

Jennifer Lopez'in 8.5 karatlık devasa yeşil yüzüğü ise dikkatlerden kaçmayan bir diğer detaydı. Bu renkli elmasın son derece nadir ve yaklaşık olarak 10 milyon dolara mal olduğu tahmin ediliyor.

YÜZÜĞÜNÜ ÇIKARMADI

Ünlü isim birkaç gün sonrasında ise, köpük banyosu yaptığı anlardan fotoğraflarını paylaşarak hayranlarına stresini nasıl attığını göstermişti. Sudan uzak tutmak istediği saçlarını dağınık bir topuz şeklinde toplayan Lopez'in, yayınladığı karelerde küvette telefonuyla ilgilendiği görülmüştü.

Şarkıcının küpeleri ve kolyesinin yanında küçük servet değerindeki devasa nişan yüzüğünü parmağından çıkarmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Jennifer Lopez pijamasıyla özel jetinde Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

PİJAMAYLA DIŞARI ÇIKTI

Jennifer Lopez, tüm bunların ardından özel bir uçağa binerken fiyatı bin 500 doların (yaklaşık 27 bin TL) üzerinde olan bir pijama giyerek hayranlarını şaşırttı.

Haberin Devamı

İpek, sinekkuşu desenli pijamaları ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla gülümseyerek uçağa doğru yürüyen ünlü isim, o anları 215 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

SADECE ÇANTASI 48 BİN TL!

Özel jet videosu için saçlarını açık bırakmayı tercih eden Lopez, görünümünü 500 dolarlık (8 bin 674 TL) halka küpelerle tamamladı. Şarkıcının ünlü bir markaya ait olan pembe çantası ise 2 bin 800 dolar (48 bin 576 TL) değerinde.

Jennifer Lopez pijamasıyla özel jetinde Üzerindekilerin fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü isim, pahalı tasarımcı aksesuarları ve lüks pijamalarının aksine, uygun fiyatlı bir güneş gözlüğü tercih etti. Jennifer Lopez'in bir Avustralya markasına ait olan gözlüğü, 65 dolar (yaklaşık bin 128 TL) ediyor.

DAHA ÖNCE DE GECELİK GİYMİŞTİ

Bu, 52 yaşındaki Lopez'in son aylarda ikinci kez sokak kıyafeti olarak pijama kullanışı. Şarkıcı, Mayıs ayında Los Angeles'ta da elbise olarak beyaz bir gecelik giyerken görülmüştü.