Cadde Jennifer Lopez'in makyajsız hali şaşırttı

Jennifer Lopez'in makyajsız hali şaşırttı

08.03.2022 - 18:47 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in sosyal medyadaki makyajsız hali herkesi bir hayli şaşırttı. 52 yaşındaki Lopez, takipçilerine güzellik tüyoları da vermeyi ihmal etmedi.

Jennifer Lopezin makyajsız hali şaşırttı

Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz.

Haberin Devamı

Ancak makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, sosyal medyadan paylaştığı makyajsız haliyle dikkat çekti. 52 yaşındaki Jennifer Lopez, takipçilerine güzellik tüyoları da vermeyi ihmal etmedi.

Jennifer Lopezin makyajsız hali şaşırttı

Önceki gün Ellen DeGeneres'ın programına konuk olan Jennifer Lopez, Ben Affleck'le tekrar bir araya geleceklerini "hiç hayal etmediğini" söyledi. 52 yaşındaki Lopez, yıllar sonra bir kez daha birlikte olmalarına "hem kendisinin hem de Affleck'in şaşırdığını" açıkladı. Şov dünyasının meşhur çifti 2002'de ilişkiye başlayıp nişanlansa da iki yıl sonra ayrılmıştı. İkili, Nisan 2021'de tekrar bir araya gelmişti.

"BUNU HAYAL EDEMEZDİM"
Independent'in haberine göre, "Buna bizden daha fazla şaşıran olduğunu düşünmüyorum" diyen Lopez, "Bunun yaşanabileceğini hayal edemezdim. Güzel bir şey" şeklinde konuştu.

"GÜZEL BİR AŞK HİKAYESİ"
Öte yandan birkaç hafta önce de People dergisine röportaj veren Jennifer Lopez, Ben Affleck ile yeniden bir arada olmasını kutsal bir armağan olarak tanımlamıştı.

Lopez, “Onunla birlikte olduğum için çok şanslı, mutlu ve gururlu hissediyorum. İkinci bir şans olarak güzel bir aşk hikayesi yaşıyoruz” ifadelerini kullanmıştı. ABD'li şarkıcı, “İkimiz de ‘Vay canına, çok mutluyuz ve bunların hiçbirinin tekrar devreye girmesini istemiyoruz’ diyorduk. Artık daha yaşlıyız, daha akıllıyız, daha fazla tecrübeye sahibiz" demişti.