Cadde Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız!

Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız!

10.12.2022 - 07:45 | Son Güncellenme:

Rol aldığı diziler ile Türkiye'de şöhreti yakalayan ve Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu May, "Beni makyajsız yakaladınız, umarım kötü görünmüyorumdur" ifadelerini kullandı.

Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
1993 yılında Brezilya'nın Paranacity şehrinde öğretmen bir anne ve çiftçi bir babanın evliliğinden dünyaya gelen Jessica May, 15 yaşında modellik yapmaya başlarken, 2017'de 'Yeni Gelin' dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Fotoğrafçı Hüseyin Kara ile dört yıl önce evlenen Jessica May, uzun süredir beklediği hayaline ise Mart 2021'de kavuşmuştu.

Haberin Devamı

Türkiye Cumhuriyeti kimliğini alan oyuncu, elinde evraklarla verdiği pozu Instagram hesabından yayınlamış, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını yazmıştı. Jessica May'in kısa sürede sosyal medyada gündem olan paylaşımı binlerce beğeni alırken, sevenleri tebrik mesajları ve Türk bayrağı emojileri göndermişti.

Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız

"ARTIK KİMLİĞİM ELİMDE"

May, geçtiğimiz aylarda bir kozmetik markasının Zorlu PSM’de düzenlediği ‘Yaza Merhaba’ partisine katılmıştı. Kısa süre önce ailesinin yaşadığı Brezilya’dan dönen oyuncu, elinde Türk kimliğiyle gazetecilere poz vermişti. “Artık kimliğim elimde” diyen 29 yaşındaki güzel, son derece gururlu olduğunu vurgulamıştı.

"HEDİYELERİMİN BEDEN DEĞİŞİKLİKLERİNİ HALLETMEYE GELDİM"

Haberin Devamı

Şimdilerde hem dijital, hem de televizyon ekranlarında iki proje ile izleyiciyle buluşan Jessica May, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı.

Basın mensuplarıyla konuşarak geçtiğimiz hafta doğum günü olduğunu ifade eden May, "Aldığım hediyelerle alakalı beden değişiklikleri vardıi onları halletmeye geldim" diyerek gülümsedi.

Ünlü isim, "Beni makyajsız yakaladınız. Malum bugün repo günü (sinema camiasında tatil yapılan günlere verilen ad). O yüzden cildimi dinlendirmek istedim. Yorgunluk da var, umarım kötü görünmüyorumdur" ifadelerini kullandı.

Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız

"TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM"

Öte yandan sık sık ailesinin de yaşadığı memleketi Brezilya'ya giden Jessica May, Aralık 2021'de yaptığı açıklamada, "İnsanlar 'Türk vatandaşı olmak' kolay diye bir dedikodu çıkarmış, yok öyle bir şey. Dört yıldır başvurum devam ediyor" şeklinde konuşmuştu.

Güzel oyuncu, "Kaç defa mülakata çağrıldım ama nafile. O yüzden bir yerde 'Türk vatandaşı olmak çok kolay' diyen birisini görürseniz inanmayın. Eşim burada ve burası gerçekten benim ikinci vatanım. Verdiğim mücadeleyi bırakmayacağım" açıklamasını yapmıştı.