Cadde Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

29.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Son dönemde Türkiye'de rol aldığı projelerle adından söz ettiren Brezilyalı oyuncu Jessica May, Türk vatandaşı oldu. Eşi Hüseyin Kara’yla mutlu bir evliliği olan oyuncu, Türk vatandaşı olduktan sonra sosyal medyada kendisine gelen kötü yorumlara isyan etti.

Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

15 yaşında modellik yapmaya başlayan, 2017-2018 yılları arasında yayınlanan 'Yeni Gelin' dizisiyle oyunculuğa adım atan, son olarak 'Maria ile Mustafa' dizisinde rol alan Jessica May, uzun süredir beklediği hayaline kavuştu.

Haberin Devamı

"RESMİ OLARAK TÜRK VATANDAŞI OLDUM"
17 Mart'ta Türkiye Cumhuriyeti kimliğine kavuşan 28 yaşındaki oyuncu, elinde evraklarla verdiği pozu Instagram hesabından yayınladı, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını yazdı.

Jessica May'in sosyal medyada gündem olan paylaşımı binlerce beğeni alırken, sevenleri tebrik mesajları ve Türk bayrağı emojisi gönderdi.

Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

"YOK ÖYLE BİR ŞEY!"
Sık sık ailesinin de yaşadığı memleketi Brezilya'ya giden Jessica May, Aralık 2021'de yaptığı açıklamada, "İnsanlar 'Türk vatandaşı olmak' kolay diye bir dedikodu çıkarmış, yok öyle bir şey. Dört yıldır başvurum devam ediyor" şeklinde konuşmuştu.

Güzel oyuncu, "Kaç defa mülakata çağrıldım ama nafile. O yüzden bir yerde 'Türk vatandaşı olmak çok kolay' diyen birisini görürseniz inanmayın. Eşim burada ve burası gerçekten benim ikinci vatanım. Verdiğim mücadeleyi bırakmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

Haberin Devamı

"KÖTÜ YORUMLARIN GELMESİ BENİ ÜZDÜ"
Oyuncu, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. May, iş toplantısı sonrası muhabirlerin sorularını cevapladı. Türk vatandaşlığını kazandığı için çok mutlu olan Jessica May, "Çok mutluyum. Güzel duygular yaşıyorum. Türk vatandaşı oldum diye sosyal medyadan çok kötü yorumların gelmesi beni üzdü. Çok şaşırdım kötü yorumlar yapılmasına. Saçma sapan ve kalp kırıcı yorumlar aldım. Sanırım bana bu kötü yorum yapanlar kendi ülkesini seven insanlar değil. Ben Türkiye'yi çok seviyorum, hep seveceğim. Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Jessica May: Türk vatandaşı olduğum için kendimle gurur duyuyorum

"TÜRK İSİMLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM"
Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş'ta bulunan bir parkta sokak hayvanlarının karınlarını doyurup, kulübelerini onanırken görüntülenen May, "Türkçe isim kullanacak mısınız?" sorusuna, "Yok ama Türk isimlerini çok beğeniyorum" yanıtını vermişti.

"ÇOCUK İÇİN ERKEN"
Fotoğrafçı Hüseyin Kara'yla üç yıl önce evlenen Jessica May, anne olmak için erken olduğunu söyleyerek, "Şu an her şeyimle işime odaklandım” demişti.