Cadde Jessica May'in atını yılan soktu! '14 yaşımdan beri bizimleydi'

Jessica May'in atını yılan soktu! '14 yaşımdan beri bizimleydi'

24.02.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı kazanan Brezilya asıllı oyuncu Jessica May, önceki gün Beşiktaş'ta görüntülendi.

Jessica Mayin atını yılan soktu 14 yaşımdan beri bizimleydi

Abbasağa Parkı'nda objektiflere takılan Jessica May, atının iki gün önce yılan sokması sonucu hayatını kaybettiğini, bu nedenle çok üzgün olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'Yeni Gelin' (2017-2018) dizisi ile Türkiye'de şöhreti yakalayan 30 yaşındaki oyuncu, "Çok sevdiğim atım ölmüş, iki gün önce yılan sokmuş. 14 yaşımdan beri at çiftlikte bizimleydi" ifadelerini kullandı.

Jessica Mayin atını yılan soktu 14 yaşımdan beri bizimleydi

4 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA!

Son olarak 'Kapı' dizisinde rol alan Jessica May, yeni projelerinin olduğunu belirterek, bir bakliyat firması ile 4 milyon TL'lik reklam anlaşması yaptığını açıkladı.

Jessica Mayin atını yılan soktu 14 yaşımdan beri bizimleydi

"TÜRKİYE BENİ SAHİPLENDİ"

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülenen ünlü isim, "Mankenliğe başladığımda yurt dışı hevesim çok vardı. Türkiye'yi hiç düşünmemiştim. Şimdi ikinci vatanım burası. Çok iyi insanlara denk geldim. Kültürü, insanları, sokakları her şeyiyle çok seviyorum Türkiye'yi. Brezilyalılar da sıcakkanlılar ama burada bambaşka bir hayat var. Türkiye beni sahiplendi, bir kızı olarak gördü. Burada olduğumda çok mutlu hissediyorum. 'Tabii ki mutlu olacaksın para kazanıyorsun' dediler, 'Doğduğun yer değil, doyduğun yer' dediler ama öyle bir şey yok. Burada çalışmasam da buraya aşığım. Kariyerim burada başladı ama Brezilya'dan da teklifler alıyorum. Şu an gitsem orada da çalışabilirim ama burayı tercih ediyorum. Burayı çok ama çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Jessica Mayin atını yılan soktu 14 yaşımdan beri bizimleydi