Cadde Johnny Depp ve Marilyn Manson'un Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı!

Johnny Depp ve Marilyn Manson'un Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı!

01.08.2022 - 15:03 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında yeni mesajlar ortaya çıktı. O dönemler kız arkadaşı olan Lindsey Usich'in kendisine uzaklaştırma kararı çıkartmak istediğinden bahseden müzisyen Marilyn Manson'ın, "Amber'lık yaptı" diyerek aktöre yazdığı mesajlar, kısa sürede magazin gündemine oturmayı başardı. Öte yandan Manson'ın, Depp'i genç bir kadınla tanıştırmak istediğini söylemesi de dikkat çekti. İşte detaylar...

Johnny Depp ve Marilyn Mansonun Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı

'Karayip Korsanları' yıldızı Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran'da sonuçlandı.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Oy birliğiyle alınan kararda, Jüri Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Haberin Devamı

Johnny Depp ve Marilyn Mansonun Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı

RESMEN İTİRAZ ETTİ

Amber Heard; olaylı davanın sona ermesinden yaklaşık iki ay sonra, Johnny Depp aleyhindeki karalama davasına resmen itiraz etti. DailyMail.com tarafından elde edilen mahkeme kayıtlarına göre; 36 yaşındaki aktrisi temsil eden avukatlar, Fairfax County'deki Virginia Temyiz Mahkemesi'ne bildiride bulundular.

Depp'in temsilcileri; Heard'ün temyiz başvurusunun ardından DailyMail.com'a yaptıkları açıklamada, mahkemenin kararına olan güvenlerini yinelediler:

Jüri, altı haftalık duruşma sırasında sunulan kapsamlı kanıtları dinledi ve davalının birçok durumda Bay Depp'i karaladığı konusunda oybirliğiyle karar verdi. Davamıza güveniyoruz ve bu kararın geçerli olacağına inanıyoruz.

"ATMAMIZ GEREKEN ADIMLAR VAR"

Amber Heard'ün bir sözcülerinden biri ise, The Mirror'a temyiz başvurusunun neden yapıldığını şu sözlerle açıkladı:

Mahkemenin, doğru ve adil bir kararı engelleyen hatalar yaptığına inanıyoruz; bu nedenle de karara itiraz ediyoruz. Bu başvurunun sosyal medyada yankı uyandıracağının farkında olsak da, adaleti sağlamak için atmamız gereken adımlar var.

DEPP'İN EKİBİNDEN KARŞI HAMLE!

Heard ve ekibinin temyize gitmesinin ardından, Depp tarafından da hamle gecikmedi. Ünlü ismin hukuk ekibi de Depp'in, aktrise 2 milyon dolar ödemesi yönünde çıkan karar için temyiz başvurusunda bulundu.

Johnny Depp'in ekibi, 'tüm bilgilerin mahkeme tarafından dikkate alınmasını' sağlamak için temyiz başvurusunda bulunduklarını söyledi. Heard tekrar yasal işlem başlattığından, Depp de ilgili tüm bilgilerin temyiz mahkemesi tarafından değerlendirilmesini sağlamak için karşı temyize gidecek.

Johnny Depp ve Marilyn Mansonun Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı

MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Tüm bu gelişmelerin ardından Marilyn Manson'ın; 2016 yılında Johnny Depp'e, eşi Lindsay Usich'i aktörün eski eşi Amber Heard ile karşılaştırdığı bir dizi mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Gerçek adı Brian Warner olan Manson, Depp'e, "Amber 2.0 ile uğraşıyorum" diye mesaj attı. Depp ise arkadaşına, 'ona istediğini vermemenin' önemli olduğunu belirterek, sakin kalmasını söyledi ve ekledi:

Haberin Devamı

Sosyopatik bir davranış... Gerçek bu kardeşim! Eski karım lanet olası bir ders kitabı!

"AMBER'LIK YAPTI"

Bu kısa mesajlar, Depp ve Heard'ın karalama davasında dosyalanan binlerce sayfalık belgenin mührü kaldırıldığında, hafta sonu kamuoyuna açıklandı.

DailyMail.com'da yer alan habere göre; Marilyn Manson, Lindsay Usich ile olan ilişkisi konusunda endişeliydi, çünkü sevgilisinin, Heard'ün Depp'e karşı ortaya attığı şiddet ve istismar iddialarına benzer suçlamalarda bulunduğunu söylüyordu:

Lindsay az önce bana Amber'lık yaptı... Lütfen bunları sil.

Daha sonraki bir konuşmalarında Manson endişelerini tekrar dile getirerek, "Stres altındayım. Geri döndün mü bilmiyorum, ama bir yere sığınmaya ihtiyacım var çünkü sanırım polisler buraya geliyor. Lindsey Amber'lık yaptı ve polise şikayette bulundu, bana uzaklaştırma kararı çıkarmaya gelecekler" diye yazdı.

Haberin Devamı

Johnny Depp ve Marilyn Mansonun Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı

"POLİSLERE ADRESİMİ VERDİ"

Depp ise yine arkasaşının 'Lindsey'den uzak durmasını ve onunla mümkün olduğunca az konuşmasını' tavsiye etti. Ünlü müzisyen, daha sonra "Bu berbat. Onu dövdüğümü söyledi, polislere adresimi verdi. Ve burada uyuşturu sakladığımı söyledi. Bu yüzden buradan gitmeye hazırım" mesajını yazdı.

Dosyaya dahil edilen diğer mesajlar, Depp ve Manson'ın kendi 'mağaralarına' sahip olmayı nasıl tartıştıklarını ve 'Salo' filmine atıfta bulunarak, "Kendi Salo'muz olsun" dediklerini gösterdi. Söz konusu film; cinsel saldırı, işkence ve cinayeti, özellikle de reşit olmayan kişilere yönelik grafik tasvirleri nedeniyle birçok ülkede yasaklandı.

Johnny Depp ve Marilyn Mansonun Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı

"FOTOĞRAFINI GÖNDERECEĞİM"

Başka bir mesajda Manson, Depp'e kendisini 'yeni bir hayranla' tanıştıracağını söyledi ve söz konusu kadının reşit olduğu konusunda güvence verdi:

Hayran buluşmasında tanıştığım yeni bir kız. İhtiyacın var gibi görünüyor. Güven bana, bir fotoğrafını göndereceğim. Kız reşit.

Manson, eski nişanlısı Evan Rachel Wood da dahil olmak üzere, birçok kadın tarafından cinsel tacizle suçlanmıştı. Ünlü isim ve Lindsey Usich, rockçının Depp'e göderdiği mesajlardan yaklaşık dört yıl sonra, 2020'de evlenmişti.