Cadde Johnny Depp'in sevgilisi olduğu düşünülmüştü! Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı

Johnny Depp'in sevgilisi olduğu düşünülmüştü! Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı

19.07.2022 - 16:56 | Son Güncellenme:

2015-2017 yılları arasında evli kaldığı, kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard'e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp; geçtiğimiz günlerde gizemli bir kadınla görüntülendi. Yeni film projesiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanan ünlü ismin hayranları, kızıl saçlı kadının aktörün yeni sevgilisi olduğunu düşünürken; gerçek çok başka çıktı. İşte detaylar...

Johnny Deppin sevgilisi olduğu düşünülmüştü Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı

Birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde aşk yaşamaya başlayan Johnny Depp ve meslektaşı Amber Heard'ün ilişkileri önce nikah masasına, ardından da Hollywood'un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. Olaylı şekilde ayrılan çift, ilişkinin perde arkasına dair mesajların ve fotoğrafların ortaya döküldüğü mahkemede birbirini suçladı. Altı hafta boyunca tüm dünyanın gözünü çevirdiği davada karar, 1 Haziran'da çıktı.

Haberin Devamı

Johnny Deppin sevgilisi olduğu düşünülmüştü Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı

MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Oy birliğiyle alınan kararda, Jüri Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Haberin Devamı

GİZEMLİ BİR KADINLA GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm dünyanın gözü önünde yaşananların ardından davadan zaferle çıkan ve şimdilerde normal hayatını devam ettirmeye çalışan Johnny Depp, pazar günü Arena Santa Giuliana'da kızıl saçlı, gizemli bir kadınla görüntülendi. 'Karayip Korsanları' yıldızı, festivalde gitarist Jeff Beck ile özel konuk olarak sahne almak için oradaydı.

Gizemli kadın, geçtiğimiz gün ise bir kez daha Jeff Beck ile Vittoriale'de bir performans gerçekleştirmek için Gardone Riveria'ya gelen Depp ile görüldü. Ünlü ismin hayranları, kızıl saçlı kadının Depp'in yeni kız arkadaşı olduğu sonucuna vardı.

Johnny Deppin sevgilisi olduğu düşünülmüştü Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı

SETTE TANIŞTILAR

Ancak sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğraflardan sonra; Depp'in yanındaki gizemli kadının, yeni filmi için aktöre yardımcı olan bir Fransızca öğretmeni olduğu ortaya çıktı. İkili, Depp'in yeni filmi 'Jeanne de Barry'nin çekimleri sırasında sette tanıştı.

Aktöre yakın bir kaynak, The Post'a Johnny Depp ve Fransızca öğretmeniyle ilgili konuşarak, şu ifadeleri kullandı:

Aralarında herhangi bir romantik bağlantı yok.

Johnny Deppin sevgilisi olduğu düşünülmüştü Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı

DAVADAN SONRAKİ İLK PROJESİ

Film, 18. yüzyılda Fransız Kralı XV. Louis'nin son metresi olan bir terzi kızının gerçek hikayesini anlatıyor. 'Polisse' ve 'Mon Roi' gibi filmlerle bilinen Maiwenn Le Besco'nun yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Depp, Kral Louis'yi canlandıracak. Bu, aktörün dava sonrası rol alacağı ilk projesi.

Haberin Devamı

2023 yılında vizyona girmesi beklenen film aynı zamanda oyuncunun ilk Fransız yapımı olacak.