Cadde Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum!

Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum!

12.09.2022 - 08:34 | Son Güncellenme:

Son yılları popüler gruplarından biri olan 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak, festival ve etkinlik direktörü Başak Ceylan Torun ile 2020 yılında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. Şimdilerde boşanma aşamasında olan çiftten Başak Ceylan Torun, eşi tarafından şiddete uğradığını iddia etti.

Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum

Ünlü müzisyen Kaan Boşnak ve Başak Ceylan Torun, 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift karantina döneminde Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde sadece şahitlerin katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Kaan Boşnak'ın özel hayatını bilmeyenler bu evliliğe fazlasıyla şaşırmıştı. Boşnak, nikah sonrası eşiyle mutluluk pozu vermişti.

Haberin Devamı

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan ikili, 2021 yılında Ali Kutluhan ismini verdikleri çocuklarını kucaklarına almıştı. Ancak evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Başak Ceylan Torun ve Kaan Boşnak arasında olay yaratacak bir gelişme yaşandı.

Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum

36 yaşındaki Başak Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşi Kaan Boşnak'tan hem kendisinin hem de bir yaşındaki oğlunun şiddet gördüğünü itiraf etti.

"HEP SUSTUM, AÇIKLAMA YAPMADIM"

Torun, "Bu zamana kadar ailem ve çocuğum zarar görmesin diye hep sustum, açıklama yapmadım. Artık oğluma, kendi aileme ve bana yaşatılan üzücü durumları açığa kavuşturmak üzere avukatlarım ile gerekli hukuki işlemleri başlatacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başak Ceylan Torun’a; Ömür Gedik ve Yeşim Salkım dahil birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından destek mesajı geldi.

KAAN BOŞNAK KİMDİR?

Sabahattin Kaan Boşnak, 4 Eylül 1992 yılında doğmuştur. 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınan Türk müzisyenidir. Müzisyenliğinin yanı sıra edebiyat yönü de oldukça gelişmiş olan Boşnak, daha lise yıllarında Genç Praksis dergisini çıkarmış, bloglarda yazmış, At Kafası fanzinde, Fil & Toz ve Ot dergilerinde de yazıları yayınlanmıştır. Marmara Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencisi olan Boşnak, 3 Maymun isimli grubu kurmuş ve vokallik yapmış fakat sonradan grup dağılmıştır.

Bağımsız rock türünde müzik yapan Kaan Boşnak, 2011 yılında Engin Sevik ile beraber kurduğu 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubuyla başlarda yayınladığı videolar ile dinleyicilerinden beğeni topladı. 2013 yılında ilk albümleri 'Evdekilere Selam' sayesinde daha geniş kitlelere ulaştılar. İlerleyen zamanda sırasıyla Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Ökmen'in de katılımıyla grup son haline ulaştı.

Ünlü isim, 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun yanı sıra yalnızca Kaan Boşnak ismiyle de şarkılar yayınlamıştır.

Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun: Çocuğum için sustum