Cadde Kaan Sekban kimdir kaç yaşında mesleği nedir? Kaan Sekban hayatı ve kariyeri...

Kaan Sekban kimdir kaç yaşında mesleği nedir? Kaan Sekban hayatı ve kariyeri...

19.02.2022 - 20:32 | Son Güncellenme:

Kaan Sekban kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alan Kaan Sekban'ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılmaya devam ediyor. İşte Kaan Sekban hakkında merak edilenler...

Kaan Sekban kimdir kaç yaşında mesleği nedir Kaan Sekban hayatı ve kariyeri...

Kaan Sekban hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında yayımlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olacak olan Kaan Sekban'ın hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki Kaan Sekban kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Haberin Devamı

KAAN SEKBAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Kaan Sekban 18 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi. Türk komedyen.

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983'te Semiramis ve Kurtuluş Sekban çiftinin oğlu olarak İstanbul'da doğdu. Lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Garanti Bankası'nda on yıl çalıştıktan sonra beklediği terfiyi alamayınca görevinden istifa etti. Daha sonra oyuncu olmak için atölyelere katıldı ve bir müzikalde rol aldı. Evinde çektiği ve kurumsal hayatı hicvettiği skeçlerle ünlendi. Tebrikler Kovuldunuz! adlı kitabı Haziran 2017'de yayımlandı. Bir derginin okuyucu anketinde "yılın en iyi liderlik kitabı" seçildi. Sekban daha sonra Kaan Sekban Saçmalar adlı tek kişilik sahne gösterileri yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Kitapları

Tebrikler Kovuldunuz! (2017)

Filmografi

Her Şey Aşktan (2016) - Kaan

Jet Sosyete (2018) - Kaan (15. bölüm)