Cadde Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi!

Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi!

30.11.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Kaan Urgancıoğlu, 'Ölümlü Dünya 2' filminin galasına katıldı. Soruları yanıtlayan Kaan Urgancıoğlu, "Yargı" dizisinin aldığı ödül hakkında konuştu.Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım ile nişanlanması ile ilgili de konuşan Urgancıoğlu, dizideki partnerine övgüler yağdırdı.

Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi

'Yargı' dizisinin başrol oyuncularından Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz aylarda bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ardından çiftin bebek beklediği ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

"ŞAŞIRDIM AMA ÇOK SEVİNDİM"

‘Yargı’ başrolünü paylaştığı partneri Kaan Urgancıoğlu'nun Burcu Denizer ile dünyaevine girmesi hakkında Pınar Deniz, "Mutluluklar diliyorum onlara. Şaşırdım ama çok da sevindim. Detay bilmiyorum ama ben de” demişti. 

Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi

"EKİP OLARAK ÇOK MUTLUYUZ"

Önceki gün katıldığı galada soruları yanıtlayan Kaan Urgancıoğlu, "Yargı" dizisinin aldığı ödül hakkında konuştu. Urgancıoğlu, "Çok mutluyuz ekip olarak. Keyfimiz çok yerinde, böyle bir ödüle layık görülmek harika" dedi.

Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi

"ONLARA MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

"Yargı" dizisinde partneri olan Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım ile nişanlanması ile ilgili de konuşan Kaan Urgancıoğlu, "Birbirlerine çok yakışan çift. Onlara mutluluklar diliyorum. Benim iş arkadaşım ve mutluluğu hak eden birisi. Onun mutlu olması beni de mutlu eder tabii ki" diyerek rol arkadaşına mutluluklar diledi.

Kaan Urgancıoğlu: Pınar mutluluğu hak eden birisi