Cadde Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i telefonuna neden 'cart curt' diye kaydetti?

Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i telefonuna neden 'cart curt' diye kaydetti?

05.02.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cart curt” diye kaydeden Kaan Yıldırım, “Sevgilinzii Cart curt diye kaydetmeniz sosyal medyada çok konuşuldu. Neden bu şekilde kaydettiniz?” diye soran muhabirlere dikkat çeken bir yanıt verdi.

Kaan Yıldırım, Pınar Denizi telefonuna neden cart curt diye kaydetti

Kaan Yıldırım ile bir süredir aşk yaşayan Pınar Deniz, geçtiğimiz ağustos ayında sevgilisi ile İngiltere'ye tatile gitmişti. Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, Yıldırımı da etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

Haberin Devamı

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Kaan Yıldırım da, Deniz'in kısa sürede binlerde beğeni alan bu gönderisine kırmızı kalp emojisiyle karşılık vermişti. Deniz, bu paylaşımından günler sonra ise parmağında tektaş olduğu görülen bir karesini yayınlayarak; evlilik teklifi aldığı yönündeki iddiaları doğrulamış olmuştu.

Kaan Yıldırım, Pınar Denizi telefonuna neden cart curt diye kaydetti

GALAYA KATILDILAR

Nikah masasına oturmaları beklenen ikili, Emin Alper'in Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu olan ‘Öteki’nin galası, önceki akşam Zorlu Psm'de yapılan galasına katılmıştı.

"DİĞER KOLUMA ALAYIM"

Deniz, Yıldırım ile fotoğraf çektirdiği sırada kolunda olan çantasını diğer koluna alarak, "Aşkımızın arasına çanta girmesin. Diğer koluma alayım. Aramıza kimse giremez" diyerek aşkını bir kez daha ilan etmişti.

Kaan Yıldırım, Pınar Denizi telefonuna neden cart curt diye kaydetti

Haberin Devamı

"CART CURT" DİYE KAYITLI

Kaan Yıldırım, önceki gün Emirgan La boom çıkışı görüntülendi. Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cart curt” diye kaydeden Kaan Yıldırım, “Sevgilinzii Cart curt diye kaydetmeniz sosyal medyada çok konuşuldu. Neden bu şekilde kaydettiniz?” diye soran muhabirlere şu yanıtı verdi:

"ARAMIZDA BİR ESPRİ"

Niye konuşulduğunu anlamıyorum. Bizim aramızda espri. Bende yaklaşık iki senedir onda o şekilde kayıtlıyım. Aramızda bir espri. Varsa tavsiyeniz gün ışığım olur, başka bir şey olur. Birbirimizi böyle kaydettik.

Kaan Yıldırım, Pınar Denizi telefonuna neden cart curt diye kaydetti