Cadde 'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!'

'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!'

01.06.2023 - 15:59 | Son Güncellenme:

Yeliz Yeşilman, geçtiğimiz yıl Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katılmış, "Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" sözleriyle çok konuşulmuştu. 2010 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan 2021'de boşanan ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum

Yeliz Yeşilmen, TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında, kadın erkek ilişkileri üzerine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Haberin Devamı

44 yaşındaki şarkıcı, "Erkeklerde bakıma karşı değilim, cilt bakımı yaptırabilirler ama erkeklerde botoks iğrenç duruyor. Onun yerine başka bir yöntem denesinler. Çok fazla bakım erkeksi gelmiyor. Dolgu botoks, erkekte olmuyor. Göz kapağı estetiği yaptırılabilir ama onun dışında feminen şeyleri asla erkeğe yakıştırmıyorum" dedi.

Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum

"SUYUNU ÇIKARANLAR VAR"

Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı. Kadına ‘Sen çalışıyorsun, bunu da sen yap. Hayat müşterek’ demeye başladılar. Artık bu işler kadının üzerine yıkılmaya başlandı. Sanki roller değişiyor. Erkek erkek gibi olsun, kadın da kadın gibi! Suyunu çıkaranlar var artık. Her şeyin bir dozajı var. Erkekler artık kadından bir sürü maddi taleplerde bulunuyor. Ben bir kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum. Evin faturalarını, market alışverişini erkekler ödemeli.

"EV GEÇİMİNİ ERKEK KARŞILAYACAK"

İki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık evliliği 2021'de sona eren Yeşilmen, "Biz ataerkil bir toplumdan geliyoruz. Erkeğe estetiği yakıştırmıyorum, kadına para harcatmalarını da. Her şey dozajında güzel. Ev, araba alırken tabii kadın da destek olacak ama ev geçimini erkek karşılayacak. Ben neden gidip bir adamın çamaşırını yıkayıp, yemek yapayım? Onun hayatımdaki görevi ne olacak?" şeklinde konuştu.

Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum

Haberin Devamı

"KAPIYA BİR ŞEY BAĞLASAK DAHA UCUZA GELİR"

Ünlü şarkıcı, "Kadın çalışmalı ama kendi ihtiyaçları için çalışmalı. Geri kalanını erkek halletmeli. Her şeyi kadınlar ödeyecekse kapıya başka bir şey bağlasak daha ucuza gelir. Kadın zaten anne, çocuk yetiştiriyor, yemeğini yapıyor, evi toparlıyor. Kadının eli para tutacak, asla bir erkeğin eline bakmayacak ama fatura ve diğer giderleri de erkek karşılayacak" yorumunda bulundu.