Cadde Kafasında neden bardak kırdı? Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen itiraf

Kafasında neden bardak kırdı? Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen itiraf

06.07.2022 - 11:34 | Son Güncellenme:

Caner Toygar, 2004'te Ebru Akel’in sunumuyla ekranlara gelen 'Gelinim Olur musun?' adlı izdivaç yarışmasında Tülin Koca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle adını tüm Tükiye’ye duyurmuştu. Şimdilerde Esra Erol'un programında muhabirlik yapan ünlü isim, yıllar önce canlı yayında yaşanan kafasında bardak kırma olayını anlattı. İşte detaylar...

Kafasında neden bardak kırdı Caner Toygardan yıllar sonra gelen itiraf

Milliyet.com.tr
2000'lerin başında adından sıkça söz ettirmeyi başaran, neredeyse her gün televizyon kanallarında olan Caner Toygar, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' serisine konuk oldu. Katıldığı evlilik programıyla ünlenen damat adayı, kendisiyle özdeşleşen 'kafada bardak kırma' hareketinin perde arkasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"HAYATIMI MAHVETTİN"

Caner, şarkıcı Gülben Ergen'in sunduğu 'Gülbence' programında yaşadığı ilişkiyi anlatırken, Tülin telefonla yayına bağlanmıştı. Koca'nın sesini duyunca sinir krizi geçiren Toygar, "Beni mahvettiniz. Defolun gidin hayatımdan" dedikten sonra bir anda kafasında bardak kırmıştı.

Kafasında neden bardak kırdı Caner Toygardan yıllar sonra gelen itiraf

"GÜLBEN ERGEN KEŞKE ONU YAPMASAYDI"

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili görüntü yayınlandıktan sonra "Anlatabilir miyim?" diyerek söze başlayan fenomen damat adayı, şu ifadeleri kullandı:

Gülben Ergen'in programı için beni günlerce aradılar. 'İyi değilim, çıkmak istemiyorum' dedim. Çünkü biliyorum tatsızlık çıkacak. Üç ay boyunca aradılar. 'Tülin'i bağlamayacaksanın, Tülin'i yayına almayacaksınız geleceğim' dedim. Çünkü çok ısrar ettiler. 'Asla Tülin yayına bağlanmayacak' diye söz verdiler. Zaten o dönem psikolojim bozduk. Yayına çıktım, biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar. Tülin de o dönem benimle ilgili yalan-doğu bir şeyler anlatıyordu. Beni kötüleme anlamında bir şeyler söyledi, sinirlendim çünkü doğru değildi. Sinirlendikten sonra Gülben Hanım 'Su iç, sakin ol' dedi. Keşke onu yapmasaymış. Ben önümde bardak olduğunu bile görmüyorum. Bardağı alıp, vurdum. Keşke yapmasaydım.

"BARDAĞI VURUNCA KAFAM YERİNE GELDİ"

Hakkında çıkan 'reklam' iddialarıan da değinen Caner, "İnsanlar 'Reklam yaptı, para aldı' diyor. Zaten ben o günlerde çok sayıda programa, en iyi programlara çıkıyordum. Neden bardak kırayım da gündeme geleyim ki? Buradan söylüyorum pişmanım. 'Ünlülerin sinirli halleri' diye her hafta gösteriyorlar. Olmuş bitmiş, 23-24 yaşındaydım. Yaptığım doğru değil. O an bir sinir patlaması oldu. Vurunca da rahatladım, kafa yerine geldi. Ondan sonra hayata daha değişik bakmaya başladım" şeklinde konuştu.

Kafasında neden bardak kırdı Caner Toygardan yıllar sonra gelen itiraf

Haberin Devamı

EVLİLİĞİ TV'DE BAŞLADI, MAHKEMEDE BİTTİ

Evlilik programında tanışan Berke Kentli ile Caner Toygar, Nisan 2017’de dünyaevine girmiş, kısa süre sonra aralarında geçimsizlik baş göstermişti. Berke Hanım, eşinin kendisine şiddet uyguladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Caner Toygar hakkında Büyükçekmece Asliye Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı. Toygar, duruşmada eşinin 2-3 kez evde kaçtığını söylemişti.

Kafasında neden bardak kırdı Caner Toygardan yıllar sonra gelen itiraf

Uzun süre karşılıklı suç duyurularıyla gündemde olan çift, nikâh masasına oturduktan altı ay kadar sonra karşılıklı olarak boşanma davası açtı. Haziran 2019'da ikilinin boşanmasına karar veren mahkeme, Caner Toygar’ın Berke Kentli’ye 30 bin TL maddi, 20 bin TL de manevi tazminat ödemesine hükmetti.