Cadde Kalben hayalindeki evi Kazdağları'nda buldu!

Kalben hayalindeki evi Kazdağları'nda buldu!

11.10.2022 - 10:04 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Kalben Sağdıç, kafasını dinlemek, şehirden uzaklaşmak ve şarkı yazmak için orman içinde bir ev arıyordu. İnternette rastladığı bir satılık ev ilanı tam istediği gibi çıktı. Kazdağları'nda orman içinde bulunan evi yardımcısıyla görmeye giden Kalben, yolu dahi olmayan evi çok beğendi ve satın aldı. İşte Kalben'in 300 bin TL ödediği hayalindeki ev...

Kalben hayalindeki evi Kazdağlarında buldu

Müzikle ilgilenmeye henüz sekiz yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Kendi adını taşıyan ilk albümünü 2016'da müzikseverlerle buluşturan şarkıcı, İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' parçasını kendi yorumuyla seslendirince adını gemiş kitlelere duyurdu. Kalben, uzun zamandır kafasını dinlemek için orman içinde bir ev arıyordu. İstediğini nihayet buldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde internette 'satılık' ilanını gördüğü bir evi çok beğenen 36 yaşındaki sanatçı, vakit kaybetmeden yardımcısıyla Kazdağları’na gitti. Daha önce bir yazılımcının kendisinin inşa ederek oturduğu derme çatma eve görür görmez hayran kaldı.

Kalben hayalindeki evi Kazdağlarında buldu

300 BİN TL!

Posta gazetesinin haberine göre; ünlü şarkıcı; binlerce dönüm orman alanının ortasında, özel konuma sahip, 1025 m² bahçesi, 30 m² kullanım alanı olan ve önünde dere geçen ahşap dağ evini 300 bin TL ödeyerek hemen satın aldı.

Kalben hayalindeki evi Kazdağlarında buldu

KİTAPLAR HEDİYE

Eve giren Kalben, binlerce kitabı karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Şarkıcı kitapları da yazılımcıdan almak istedi. Bunu öğrenen ev sahibi, kitapların büyük bir kısmını Kalben'e hediye ederek jest yaptı.

Kalben hayalindeki evi Kazdağlarında buldu

Haberin Devamı

"TAM HAYALİMDEKİ GİBİ"

Kalben'in, tuvaleti dışarıda olan evin tadilatı için şu sıralar mimarla görüştüğü öğrenildi. Ünlü şarkıcı, Kazdağları’ndaki bu keşfini yakın çevresine, “Tam hayalimdeki gibi, kafa dinleyeceğim bir yer” sözleriyle anlatıyor.

Kalben hayalindeki evi Kazdağlarında buldu