Cadde Defne Samyeli: Kalbim hâlâ aşka açık!

Defne Samyeli: Kalbim hâlâ aşka açık!

12.12.2022 - 08:33 | Son Güncellenme:

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren Talu'nun (26) sevgilisi Baran Tınaz ile kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşarak kızının Tınaz ile ilişkisini değerlendiren Samyeli, kendi aşk hayatıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Defne Samyeli: Kalbim hâlâ aşka açık

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Geçtiğimiz yıl Kuruceşme’de bir mekanda sahne alan Samyeli, mekan çıkışı alkollü olmasına rağmen direksiyon başına geçmişti. Trafik kontrolü sırasında alkolmetreye üfleyen Defne Samyeli'nin yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu tespit edilmişti. Bunun üzerine polis çevirmesiyle neye uğradığını şaşıran Defne Samyeli’nin ehliyetine, altı aylığına el konulmuş ve şarkıcıya ayrıca 1339 lira para cezası kesilmişti.

Haberin Devamı

Defne Samyeli, önceki hafta ise Armutlu'da yer alan bir mekan çıkışında görüntülenmişti. Arkadaşları ile yemek yemeye geldiğini söyleyen Samyeli, çıkışta arkadaşının arabası ile kendi arabası benzer olunca yanlışlıkla arkadaşının arabasına binmişti. Ünlü isim, durumu fark edince kahkaha atarak; "Karıştırdık sanırım arabaları. Neyse aynı gibi zaten" ifadelerini kullanmıştı.

Defne Samyeli: Kalbim hâlâ aşka açık

"EHLİYETİMİ GERİ ALDIM"

Geçtiğimiz yıl alkollü araç kullandığı için ehliyetini kaptıran Defne Samyeli, "Bir yanlışlık olmuştu. Ben ehliyetimi geri aldım" açıklamasını yapmıştı. Muhabirlerin aşk hayatı ile ilgili sorularını ise yanıtsız bırakarak, "Biliyorsunuz ki bunları konuşmuyorum ve konuşmayacağım" demişti.

"SİZ HANGİSİNİ SEVİYORSUNUZ?"

Haberin Devamı

Tüm bunların ardından 50 yaşındaki Defne Samyeli, kızı Deren Talu'nın sevgilisi Baran Tınaz ile objektiflere takıldı. Tınaz ile sohbet ettiklerini söyleyen ünlü isim, basın mensuplarının; "Hem oyunculuk, hem şarkıcılık. Halk sizce hangisini seviyor?" sorusuna, "Siz hangisini seviyorsunuz? Ben yapabildiğimi yaparım, takdir onların takdiri. Bilemem onu ben" cevabını vererek güldü.

Kızları Deren ve Derin Talu'nun yeteneklerini de değerlendiren Defne Samyeli, "Ne diyeyim ki şimdi. İkisi de güzel sanatlar ile ilgileniyor. İkisi de modellik yapıyor. Daha farklı bir akademik kariyer takip etmek istemediler. Kendi istedikleri işleri yapıyorlar ve kendi paralarını kazanıyorlar. Bir kadının kendi parasını kazanması çok güzel bir şey. Kızlarım da kendi paralarını kazanıyor, ne mutlu bana" dedi.

Defne Samyeli: Kalbim hâlâ aşka açık

"BENİM KIZIM DAHA ÇOK GENÇ"

Kızı Deren Talu'nun Baran Tınaz ile de ilişkisi hakkında da konuşan güzel şarkıcı, gazetecilerin "Kayınvalide olmaya hazır mısınız?" sorusuna gülerek; "Benim kızım daha çok genç aslında. Ben onun yaşındayken o vardı. Hayat bana ne getirecekse ben bekliyorum yani. Güzel de bir beraberlikleri var, önemli olan birbirlerine olan sevgi ve saygıdır" açıklamasını yaptı.

"ÇOK ÜZÜLMEMEK LAZIM"

Defne Samyeli, kendi aşk hayatıyla ilgili ise "Romantik meselelerden dolayı çok üzülmemek lazım. Benim kalbim aşka hâlâ açık. Bakalım, eğer bir durum olursa ilerleyen zamanda zaten bilginiz olur" ifadelerini kullandı.