Cadde Koronavirüse yakalanan Kalust Şalcıoğlu'dan haber var

Koronavirüse yakalanan Kalust Şalcıoğlu'dan haber var

08.04.2021 - 15:40 | Son Güncellenme:

'Çocuklar Duymasın' dizisinde Sertaç karakterini canlandıran oyuncu ve yazar Kalust Şalcıoğlu koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşınca tedavisini hastanede devam ettirme kararı alan oyuncu, durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Koronavirüse yakalanan Kalust Şalcıoğludan haber var

42 yaşındaki oyuncu ve yazar Kalust Şalcıoğlu Covid-19'a yakalandı. Önceki gün İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınan Kalust Şalcıoğlu, durumu ağırlaşınca tedavisini hastanede devam ettirme kararı aldı. Virüsün Kalust Şalcıoğlu'nun akciğerlerine indiği öğrenildi.

Haberin Devamı

"BU DEVASA MASKE İLE AKCİĞERİMİ AÇIYORUZ"
Bugün sosyal medya hesabından son durumuyla ilgili bilgi veren Şalcıoğlu, "Bu devasa maske ile akciğerimi açıyoruz" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceği bilgisine ulaşıldı.

Koronavirüse yakalanan Kalust Şalcıoğludan haber var

Yoğun bakıma alındığına dair iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, "İyileşiyorum yavaş yavaş. Yoğun bakımda değilim" açıklamasını yaptı.

HASTANEYE YATMADAN ÖNCE AÇIKLAMA YAPMIŞTI
Hastaneye yatmadan önce açıklama yapan Kalust Şalcıoğlu, "Şimdilik tek şikayetim öksürük; ateşim ya da kas ağrım yok" demişti.

KALUST ŞALCIOĞLU KİMDİR?
Son yıllarda oyuncu ve yazar kimliğiyle ön plana çıkan Kalust Şalcıoğlu'nun gerçek mesleği inşaat mühendisliği. Çocuklar Duymasın dizisinde Sertaç karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Koronavirüse yakalanan Kalust Şalcıoğludan haber var