Kalust Şalcıoğlu

Kalust Şalcıoğlu

mail@kalustsalcioglu.com

Tüm Yazıları

Günümüzde iş insanları ve siyasetçilerin, iş seyahatlerindeki tercihleri; çalışma ortamı, konfor ve

güvenliği bir arada sunan beş yıldızlı otellerin kral daireleri...

Kral daireleri; İstanbul’daki beş yıldızlı otellerde gecelik bin 500 yüz dolardan başlayıp, büyüklük ve sundukları hizmet paketlerine göre 22 bin dolara kadar çıkabiliyor.

Marriott Hotel Şişli’nin kral dairesi hizmet paketi, İstanbul genelindeki beş yıldızlı otellerle kıyaslandığı zaman; merkezi konumu, 33’üncü kattaki enfes İstanbul manzarası, oda büyüklüğü, konforu, mükemmel mutfağı ve fiyatı açısından en mantıklı seçimlerden.

Haberin Devamı

Paris’te üretilen ve İstanbul’da sadece ‘Marriott Spa & Health Club’da kullanılan ‘Anne Semonin’ markası bile masaj severler tarafından Marriott Şişli’nin kalitesini gözler önüne serecektir.

Aynı hizmet kalitesini, kral dairesi dışında standart odalarda da uygun fiyata yakalayabileceğiniz Marriott Şişli’yi, otel seçiminizde mutlaka değerlendirmeye alın.

‘YARAMAZ’ PROGRAM
Program ‘yaramaz’ değil, yanlış anlamayın; programın sunucusu Burçin Atılgan’ın ve konuğu Özge Uzun’un çocuksu ruhlarından ötürü başlık ‘Yaramaz program’ oldu...
Marriott Hotel Şişli’de konakladığım gün otelin ‘The Dish Room’unda kameraların çekim yaptığını gördüm... Kahkahalar tanıdık geldi; bir baktım can canım Burçin Atılgan’ın her Pazar 12.00’de ‘Planet Mutfak’ta ekrana gelen ‘Mutfakta Star Var’ programına, diğer bir can canım Özge Uzun konuk olmuş...
Çekimler de Marriott Şişli’de yapılıyormuş... Burçin’le Özge’ye; bol konuklu, şarkılı türkülü bir program yaptırmalı vallahi...
MUHTEŞEM DOĞULU
Başlık ‘Muhteşem Süleyman’ gibi oldu ama Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava Konserleri’nin sonuncusu olan Kenan Doğulu performansı gerçekten muhteşemdi!
Doğulu’nun konserinde gözüme takılanlar; başarılı sahne performansı, Periscope uygulamasıyla canlı yayın yapması, seyirciyle sıcak ilişkisi, mikrofon şovu, “Hocam” dediği gitaristine saygılı tavırları, pırıl pırıl parlayan gümüş burunlu ayakkabıları ve en önemlisi ‘Özgecan Yasası’na destek vermek için seslendirdiği ve kadın cinayetleri istatistiklerinin LED ekrana yansıtıldığı açılış şarkısıydı.
Sekiz günde altı konserle sosyal medyayı yıkıp geçen Vodafone’u da ayakta alkışlıyorum tabii...
MANZARALI KEBAP
Geçen hafta gazetemizde haberini gördüğüm ‘Surplus Restaurant ve Kebap’a, iftar için davet etti arkadaşlarım.
Surplus’ı yazmamak; işletmenin verdiği emeğe, yediğim kebaplara, uygun fiyatına ve ‘bir yanınızda Galata Kulesi, Haliç ve Beyoğlu, diğer yanınızda Karaköy, İstanbul Boğazı; hemen başınızı çevirdiğinizde Topkapı Sarayı, Sultanahmet, Eminönü, Mısır Çarşısı’ adres tarifli muhteşem manzarasına saygısızlık olurdu.
İstanbul’un en eski yapıları arasında yer alan 350 yıllık Zinhan’ın üst katında yer alan Surplus Kebap’a uğramışken süt danası kemiğinde Urfa kebabını mutlaka deneyin...