Cadde Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın'

Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın'

10.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.

Kamera karşısına el ele çıktılar Bana evlilik sormayın

2008-2015 yılları arasında evli kaldığı, çocukları Uzay ve Kuzey'in babası şarkıcı Emre Altuğ ile boşanmasının ardından hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel, aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu.

Haberin Devamı

İlk kez geçtiğimiz ocak ayında Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülenen ikili, daha sonra el ele kameraların karşısına geçerek, sürpriz birlikteliklerini ilan etmişti.

Kamera karşısına el ele çıktılar Bana evlilik sormayın

EVLİLİK SİNYALİ

Daha sonra Etiler'de objektiflere yansıyan Şıkel, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?" sorusuna, "Bu konuyla ilgili haber olmak istemem" cevabını vermişti. Gönenli’ye aynı soru yöneltilince ünlü model, elleriyle sevgilisinin ağzını kapatmıştı. Gazetecilere göz kırpan Gönenli, "Kısmet, hayırlısı bu işler" diyerek gülümsemişti.

Kamera karşısına el ele çıktılar Bana evlilik sormayın

KAMERALARIN KARŞISINA EL ELE ÇIKTILAR

Ünlü çift, son olarak önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen etkinliğe katıldı. Ayaküstü magazin muhabirleriyle konuşan ikili, objektifler karşısına el ele çıktı. Şıkel ve Gönenli, konser çıkışı koşar adımlarla yürüdü.

Kamera karşısına el ele çıktılar Bana evlilik sormayın

Haberin Devamı

"BU SORULARA CEVAP YOK"

Basın mensuplarına "Her şey yolunda. Evlilik sorusu sormayın, bu sorulara cevap yok!" açıklamasını yapan ünlü çift, el ele yürümeye devam etti.