Cadde Kansere yakalanan Tanyeli'ye eşinden destek! 'Seni çok seviyorum canım karım'

Kansere yakalanan Tanyeli'ye eşinden destek! 'Seni çok seviyorum canım karım'

22.06.2023 - 08:50 | Son Güncellenme:

Bir zamanların en ünlü oryantali olan Tanyeli, geçtiğimiz günlerde kötü bir haberle gündeme gelmişti. Kansere yakalandığı ve tedaviye başladığı öğrenilen ünlü isme, eşi İlker Sünneli'den destek paylaşımı geldi.

Kansere yakalanan Tanyeliye eşinden destek Seni çok seviyorum canım karım

Asıl adı Öznur Kral olan oryantal Tanyeli, ilk evliliğini 14 yaşında yapmış ve Taylan ismini verdiği oğlu dünyaya gelmişti. 2014 yılında Bursalı iş insanı İlker Sünneli ile nikâh masasına oturan ünlü isim, mide ameliyatı ile 99 kilodan 60 kiloya düşmesiyle adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

KANSERE YAKALANDI

Son haliyle beğeni toplayan Tanyeli, geçtiğimiz günlerde ise kötü bir haberle gündeme gelmişti. 52 yaşındaki ünlü ismin pankreas kanserine yakalandığı öğrenilmişti.

Kansere yakalanan Tanyeliye eşinden destek Seni çok seviyorum canım karım

EŞİNDEN DESTEK

Son olarak tedaviye başlayan Tanyeli'ye, eşi İlker Sünnili'den destek paylaşımı geldi. Hastane odasından Tanyeli'nin videosunu paylaşan Sünneli, "Seni çok seviyorum canım karım, bu sınavı da birlikte başarıyla geçeceğiz Allah'ın izniyle" mesajını yazdı.

Kansere yakalanan Tanyeliye eşinden destek Seni çok seviyorum canım karım

TANYELİ KİMDİR?

Asıl adı Öznur Kral olan Tanyeli, İzmir doğumludur. Anne ve babası teyze çocukları olan Tanyeli’nin ailesi henüz o iki yaşında iken dağılmış ve çocukluk yıllarını Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçirmek zorunda kalmıştır.