Cadde 'Kanseri yenmemde motivasyon sağladı!'

'Kanseri yenmemde motivasyon sağladı!'

21.11.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.

Kanseri yenmemde motivasyon sağladı

Mart 2021'de lenf kanserine yakalanan ve doktorunun tavsiyesiyle setlere ara veren Boğaç Aksoy'un, tedavi sürecinde rol aldığı kısa film 'Mutlak'ın İstanbul prömiyeri, geçtiğimiz akşam Çekmeköy Crea Center’da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Volkan Karataş’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu filmde 'Adem' karakterine hayat veren Aksoy, gösterim sonrası kameraların karşısına geçti.

Kanseri yenmemde motivasyon sağladı

HALİL ERGÜN'E ÖVGÜ

Filmde usta sanatçı Halil Ergün’ün gençliğini canlandırmak ve onunla aynı sette olmak benim için muhteşem bir tecrübeydi. Dünya topraklarının neredeyse tamamının kuruduğu, yer kabuğunun şekil değiştirdiği dönemde, dünyayı yeniden yeşertmek için araştırmalar yapan bir kaşifi canlandırdım.

Kanseri yenmemde motivasyon sağladı

"ÇEKİMLER YAPILIRKEN İKİNCİ EVRE KANSERDİM"

Boğaç Aksoy, "Filme dair paylaşabileceğim en önemli şeylerden biri çekimlerin yapıldığı sırada ikinci evre kanserdim ve aynı zamanda tedavi sürecindeydim. İyileşme niyetiyle ve yoğun duygularla içinde yer aldığım bir proje oldu. Doğayı yeniden yeşertebilme amacımız, benim iyileşme sürecime de motivasyon sağladı" ifadelerini kullandı.

Kanseri yenmemde motivasyon sağladı