Cadde Kanye West adını değiştiriyor

Kanye West adını değiştiriyor

25.08.2021 - 10:25 | Son Güncellenme:

Son dönemde Kim Kardashian'dan boşanacağına dair haberlerle gündemde olan rap şarkıcısı Kanye West adını değiştirmeye çalışıyor. 44 yaşındaki ünlü yıldız, bunun için mahkemeye başvurdu.

Kanye West adını değiştiriyor

Tam adı Kanye Omari West olan, ancak Kanye West olarak tanınan ünlü şarkıcı, kendisine seçtiği yeni adı mahkemeden onaylatmak için başvuru yaptı. West, adını basitleştirmek, sadece “Ye” olmak istiyor. West, sosyal medyada hesaplarındaki biyografi kısmını da bu ismi ekledi.

Haberin Devamı

ÜÇ YIL ÖNCE AÇIKLADI
Bu, West’in adını değiştirmesiyle ilgili çıkan ilk haber değil. Çünkü şarkıcı, 2018’de Twitter’da yazdığı mesajda, “Resmi olarak Kanye West olarak biliniyorum. Adım ‘YE’” demişti. West, şimdi bu adı resmileştirmek istiyor.

ALBÜM TANITIMLARINI SÜRÜYOR
2019’da Jesus Is King adıyla albüm çıkaran West, iki yılın ardından merakla beklenen Donda albümü için tanıtımlarını sürdürüyor. Temmuz ayında çıkacağı açıklanan albümün tarihi 6 Ağustos’a ertelenmiş, ancak bu tarihte de çıkmamıştı. Ünlü şarkıcı, yeni albümü için üst üste lansmanlar yapmaya devam ediyor.

Dört çocuğunun annesi Kim Kardashian’la boşanma aşamasında olan West, albüm etkinliklerine eski eşini de davet ediyor. Şubat ayında bu yana mahkemelik olan ikili, albüm tanıtımlarında bir araya geldi.

Kanye West adını değiştiriyor