Cadde Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin ailesi mafya çıktı!

Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin ailesi mafya çıktı!

02.10.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Rapçi Kanye West ile reality şov yıldızı Kim Kardashian, sekiz yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenmişti. Censori'nin (28) mafya bağlantılı bir aileden geldiği ortaya çıktı

Kanye Westin eşi Bianca Censorinin ailesi mafya çıktı

Ünlü rapçi Kanye West, geçtiğimiz sene eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Boşanmalarının ardından kendi markası Yeezy'nin çalışanlarından biri olan Bianca Censori ile aşk yaşamaya başlayan West'in, sevgilisiyle Beverly Hills'de yapılan samimi bir törenle evlendiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

West ve birkaç yıl boyunca rapçinin moda markası için mimari tasarımcı olarak çalışan Censori'nin, birlikteliklerini yasal hale getirmeleri için gereken başvuruyu yapıp, evlilik cüzdanlarını almadan; sadece yüzük taktıkları ve birbirlerine 'Evet' dedikleri öğrenilmişti.

KARDASHIAN İLE BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Kanye West'in evlendiği ileri sürülen Bianca Censori ile ilgili en çok dikkat çeken ayrıntı da Kim Kardashian'a olan benzerliği olmuştu.

Kanye Westin eşi Bianca Censorinin ailesi mafya çıktı

MAFYA BAĞLANTILI AİLE!

ABD'li rapçi Kanye West'in (46) mimar eşi Bianca Censori'nin (28) mafya bağlantılı bir aileden geldiği ortaya çıktı. Avustralyalı olan Censori'nin amcası Leo Censori'nin 'Melbourne Al Capone'u' olarak nam salmış bir mafya lideri olduğu, babası Elia Leo Censori'nin de (69) eroin ve silah bulundurmaktan hapis cezası aldığı öğrenildi.

Kanye Westin eşi Bianca Censorinin ailesi mafya çıktı

Haberin Devamı

İtalyan asıllı aile Avustralya'ya göç etmiş ve burada suç şebekesi kurmuştu.