Cadde Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi' diye yazın!

Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi' diye yazın!

04.11.2022 - 09:02 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Masumiyet' adlı dizide kamera karşısına geçen Hülya Avşar, 2005 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen ikili, basın mensuplarına birlikte poz verdi. Motosikletin önünde duran Çilingiroğlu, eski eşine, "Bin bakayım Hülya" diyerek takıldı.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşara: Motosiklet hediyesi diye yazın

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Ünlüler dünyasında bir döneme damga vuran çiftlerden Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, sekiz yıl evli kaldıktan sonra 2005'te yollarını ayırmıştı. Bu evliliklerinden Zehra (24) adında bir kızları olan ikili, boşanma sonrası arkadaşlık ilişkilerini sürdürmeye devam ederken, objektiflere de her daim mutlu aile pozu veriyor.

Haberin Devamı

"GARİP BİR DUYGU! EYVAH"

Zaman zaman bir araya da gelen Avşar ve Çilingiroğlu, geçtiğimiz ay kızları Zehra'nın çocukluk arkadaşının düğününe katılmıştı. Törende ailece poz veren ünlü isimlerden Avşar, düğün karesini, "Kızımın çocukluk arkadaşı, yani benim de kızım Melis’in düğünü. Garip bir duygu. Eyvah!” notuyla paylaşmıştı.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşara: Motosiklet hediyesi diye yazın

"GÜZELLİK ANNEDEN GÜLÜŞ BABADAN"

Kaya Çilingiroğlu da eski eşi ve kızı ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp takipçilerine; "Hangimize benziyor?" diye sormuştu. Çilingiroğlu'nun sorusuna takipçilerinden; "Güzellik anneden gülüş babadan", "Size benziyor", "Güzelliğin temeli anne", "Aynı siz" gibi yanıtlar gelmişti.

DOĞUM GÜNÜNÜ AİLESİYLE KUTLADI

İki hafta önce 59 yaşına basan Hülya Avşar, doğum gününü eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra, kız kardeşi Helin Avşar ile Tarabya'da bir mekanda kutlamıştı.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşara: Motosiklet hediyesi diye yazın

Haberin Devamı

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen sanatçı, "Ben hayatı 30'dan sonra anladım. Yaşlanmak güzel şey. Hayatın tadını şimdi çıkarıyorum. Bana geri dön deseler hayatta dönmem" sözleriyle espri yapmıştı. 

 "BİZ BU YOLLARDA BERABER YÜRÜDÜK"

Bu sırada Avşar'ın yanına gelen eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na, muhabirler, "Hülya Hanım sizi dilediğini söyledi. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusunu yöneltti. Çilingiroğlu, "Tabi beni dileyecek. Biz bu yollarda beraber yürüdük" cevabını vermişti. Avşar kızı, geceden bir kareyi, "Aile, mutluluk, huzur. Keyifli bir akşam" notuyla paylaşmıştı.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşara: Motosiklet hediyesi diye yazın

TARABYA'DA GÖRÜNTÜLENDİ

Hülya Avşar, geçtiğimiz akşam müdavimi olduğu Tarabya Kıyı Balık çıkışı görüntülendi. Sanatçı, “Karşı tarafa geçiyoruz. Kahvelerimizi içip, sonra tekrar mekana gireceğim. Bugün Helin’in doğum günü. Onu kutluyoruz ailece” dedi.

"YENİ ŞARKIMA AZ KALDI"

20 Kasım’da yeni şarkısının çıkacağı müjdesini de veren Avşar, “Az kaldı yeni şarkıma da. Klibini de ben çekeceğim şarkımın. Klibin senaryosunu da ben yazdım” dedi.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşara: Motosiklet hediyesi diye yazın

"TAYT YANİ NE BİLEYİM"

Son dönemde tartışma konusu olan Nükhet Duru’nun 'tayt' açıklaması hakkında da konuşan sanatçı, “Ben hiç öyle şeylere yorum yapmayayım. Herkesin bir düşüncesi var ne diyeyim? Kendisi öyle düşünüyor demek ki. Tayt yani bilemedim” dedikten sonra basın mensuplarına Kaya Çilingiroğlu ile beraber poz verdi.

Haberin Devamı

"MOTORUN ÖNÜNDE ÇEKİN"

Motosikletin önünde poz veren ikiliden Çilingiroğlu, “Motorun önünde çekin. ‘Kaya’dan Hülya’ya motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız. Bin bakayım Hülya” diyerek, espri yaptı.

Kaya Çilingiroğlundan Hülya Avşara: Motosiklet hediyesi diye yazın