Cadde Kayahan’ın hayatı film oluyor

Kayahan’ın hayatı film oluyor

20.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Efsane sanatçı Kayahan’ın hayatı film oluyor. Kızı Beste Açar, “Filmin hikâyesi bitti. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız” dedi.

Kayahan’ın hayatı film oluyor

Beste Açar, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. 3 Nisan 2015’te yaşamını yitiren babası Kayahan’ın hayatının film olacağını açıklayan şarkıcı, “1.5 yıldır gündemimizde var. Filmin hikâyesi bitti. Yapımcılarla görüşüyoruz. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız. 1969 ile 1990 yılları arasındaki babamı anlatacağız. O dönemin hikâyesi başka... Nasıl Kayahan olduğunu ve hangi yollardan geçtiğini kimse bilmiyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Kayahan’ın hayatı film oluyor

Şarkıcı, babasının Balıkesir Gömeç’deki ‘Gönül Köşkü’ adını verdiği evinin satışa çıkmasına, “Babamın o yaşanmışlıklarıyla bağ kuracak bir Türk’ün almasını istiyorum” dedi.

“Oyuncu için kimseyle görüşmedik” diyen Açar, “Eda Ece’nin duruşunu ve kişiliğini seviyorum. Kabul ederse beni oynamasını isterim. Babam için daha ‘Tamam’ dediğimiz biri yok. Yiğit Kirazcı diye düşündük. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babama benziyor. Şu an ikisi aklımızdan geçiyor. Bir de Taner Ölmez olabilir” diye konuştu. Şarkıcı, projeyi babasının eski eşi İpek Açar Kömürcü’ye de haber verdiğini ve onayladığını söyledi. -MESUT YILMAZ