Cadde 'Kellik bana yakıştı'

'Kellik bana yakıştı'

30.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Meme kanserini atlatan Canan Ergüder, hastalığın ilk döneminde saçını sıfıra vurduktan bir hafta sonra aynaya baktığını ve kelliğin kendisine yakıştığını söyledi.

Kellik bana yakıştı

Meme kanserini yenen Canan Ergüder, Marie Claire dergisine kapak oldu. Saçının kesildiği dönemi anlatan oyuncu, “Kendimi saçım üzerinden tanımladığımı bilmiyordum. İlk başta kendim kestim. Saçımı kaybetmek benim için kabul edilemez bir hale dönüştü. Aynaya bakmadan saçım sıfıra vuruldu. Zor bir andı... Kel halimi hiç görmedim, hemen peruk takıldı. Peruğum bakıma gittiği zaman görmek istedim. Aynaya baktığımda ‘Kel olmak bana yakıştı’ diye düşündüm” dedi.

Haberin Devamı

Vücudunun şu an temiz olduğunu söyleyen Ergüder, “Anda kalmaya çalışıyorum. Altı ay sonra ne olacak belli değil. Kontrol edebildiğim şeylere dikkat etmeye, daha fazlasını düşünmeye çalışıyorum. İnsanın asıl amacının güçlü kalmak değil, yaşadığı şeyleri yıkılsa bile sindirerek deneyimlemesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü sindirerek öğrenebiliriz, gücümüzü bulabiliriz” şeklinde konuştu.

Oyuncu, beslenmesine ise ekstra özen gösterdiğini belirtti.