Cadde Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim!

Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim!

04.11.2022 - 12:42 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yaz uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, daha önce kilo alıp vermesi ve bedeni hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Brook, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini itiraf etti.

Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim

Asıl adı Kelly Ann Parsons olan İngiliz model, oyuncu ve sosyal medya fenomeni Kelly Brook, bir dönem aldığı kilolarla gündem olmuştu. 44 bedene çıkan ünlü isim, daha sonra kilo verme sürecine girerek 40 bedene düşmüştü. Brook, fiziksel değişimleriyle ilgili konuşarak; "Zayıf olduğum zamanlarda da sefil hissettiğim günler oldu. Önemli olan iyi hissetmek" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

"KALÇALARIMIN BÜYÜK GÖRÜNMESİ UMURUMDA DEĞİL"

Kelly Brook, bedenine olan güveninin yaşla birlikte geldiğini söylerken, sağlıklı ve mutlu bir bedene sahip olduğunu da anlatmış ve; "Kalçalarımın büyük görünmesi umurumda değil. Kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum. 20 yaşında gibi görünmek istemiyorum, 40 yaşında ve iyi görünmek istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim

"MODAYA UYGUN OLAN VÜCUT TİPİNE SAHİP DEĞİLDİM"

Kelly Brook, tüm bunların ardından kıvrımlı vücudu nedeniyle moda endüstrisinde her zaman 'dışlanmış' gibi hissettiğini söyledi ve moda patronları daha 'ince' modelleri işe aldığı için iş fırsatlarını kaçırdığını iddia etti. 42 yaşındaki Brook, Fabulous Magazine ile yaptığı röportajda endüstrinin nasıl değiştiğinden ve şimdi kendi bedenini benimsediğinden de bahsetti.

Haberin Devamı

DailyMail'de yer alan habere göre; güzel model, gündem olan röportajında şu ifadeleri kullandı:

Moda markalarıyla çalışmak her zaman sevdiğim bir şeydi, vücudum nedeniyle tüm markalar bana her zaman açık değildi. Çok kıvrımlıydım ve 'modaya uygun' olarak kabul edilen bir vücut tipine sahip değildim. Ama moda endüstrisi çok değişti.

"BÜYÜK BEDENLERE UYGUN İÇ ÇAMAŞIRLARI YOKTU"

Ünlü isim, daha sonra ilk kıyafet provalarından birinden bahsederek, "O dönemlerde daha büyük bedenlere uygun iç çamaşırları olmadığı için bana bir hamile sütyeni verilmişti. Daha 14 yaş civarındaydım" itirafında bulundu.

ROMANTİK DANSLARI İLGİ GÖRDÜ

Öte yandan Kelly Brook, 7 yıldır aşk yaşadığı Jeremy Parisi ile geçtiğimiz yaz İtalya'da dünyaevine girmişti. Müzik dünyasının önemli isimlerinin de sahne aldığı kutlamada gelin ve damadın romantik dansı, büyük ilgi görmüştü. Daha önce dört kez nişanlanan ve evlilik aşamasında ilişkilerini sonlandıran Brook, düğünü için uzun dantel işlemeli bir gelinlik tercih etmişti.

Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim

İLK NİŞANLISI JASON STATHAM

Model, kariyerinin ilk dönemlerinde ünlü aktör Jason Statham ile birlikteydi. Kelly Brook, ilk nişanlısı Statham ile 7 yıl birlikte yaşamıştı. Ancak ikili, 2004'te ilişkilerini sonlandırmıştı. Jason Statham, Brook'tan ayrıldıktan sonra model Rosie Huntington Whiteley ile nişanlanmıştı.