Cadde Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım!

Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım!

13.10.2022 - 08:25 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ağustos ayında taşıcı anne yöntemiyle ikinci çocuğunu kucağına alan Khloe Kardashian, kendisiyle ilgili bir gerçeği açıkladı. Kardashian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yüzünden tümör aldırdığını duyurdu. İki çocuk annesi ünlü isim, henüz 19 yaşındayken sırtında melanom bulunduğunu ve bu yüzden operasyon geçirdiğinden de bahsetti.

Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım

Geçtiğimiz ağustos ayında taşıcı anne yöntemiyle ikinci çocuğunu kucağına alan Khloe Kardashian, kendisiyle ilgili bir gerçeği açıkladı. Kardashian, yüzünden tümör aldırdığını duyurdu.

Haberin Devamı

Kardashian/Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, geçtiğimiz aylarda başka bir kadından çocuğu olduğu ortaya çıkan basketbolcu Tristan Thompson ile aralarındaki buzları eritmişti. İhanet iddialarının ardından yeniden bir araya gelen ve 4 yaşında True adında bir kızları bulunan çift, ikinci kez çocuk sahibi olmuştu. People Dergisi, taşıyı anne yöntemiyle dünyaya gelen bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu açıklamıştı.

Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım

GEÇMEYİNCE SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Şimdilerde anneliğin tadını çıkartan Khloe Kardashian'ın başı bir süredir sağlık sorunlarıyla dertte. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kardashian, yüzünden tümör aldırdığını ifade etti.

38 yaşındaki Kardashian, geçtiğimiz aylarda sağ yanağındaki küçücük yumrunun ilk başta sivilce gibi göründüğünü ancak daha sonra geçmeyince soluğu hastanede aldığını söyledi.

Haberin Devamı

DOKTOR, İKİNCİ KEZ BİYOPSİ İSTEDİ

Khloe Kardashian, yedi ay sonra doktora gittiğini ve biyopsi yaptırdığını belirtti. Kardashian, doktorunun yanağındaki bu oluşumun onun yaşında çok nadir görülmesinden şüphelenip bir kez daha biyopsi yapılmasını istediğini ifade etti.

Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım

SONUÇLARI TEMİZ ÇIKTI

Ünlü isim, ikinci biyopsinin ardından doktorların, kendisine acilen operasyon önerdiğini ifade etti. Kardashian, daha sonra yanağındaki küçük tümörü aldırdığını söyledi. Şu an durumunun iyi olduğunu ve sonuçlarının da temiz çıktığını belirten Khloe Kardashian, bu süreçte kendisiyle ilgilenen doktorlara minnettar olduğunu ifade etti.

GÜNEŞ KREMİNİ EKSİK ETMİYOR

Yılın büyük bir bölümünde denizin ve güneşin keyfini çıkaran Kardashian, zararlı ışınlardan korunmak için krem kullandığını da vurguladı ve takipçilerine de bu konuda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Khloe Kardashian: Yüzümden tümör aldırdım

"BU İŞİ CİDDİYE ALIN"

Henüz 19 yaşındayken sırtında melanom bulunduğunu ve bu yüzden operasyon geçirdiğini de söyleyen Khloe Kardashian, takipçilerine "Lütfen bu işi ciddiye alın. Yıllık kontrollerinizi geciktirmeyin ve kendi kendinizi muayene edin" sözleriyle seslendi. Bu süreçte cilt kanseri korkusu yaşadığını söyleyen Khloe Kardashian, "Birçok insan benim kadar şanslı değil. Durumum için şükran ve minnet doluyum" dedi.

Yazarlar