Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

06.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Lüks otomobillere olan düşkünlüğüyle bilinen oyuncu Saruhan Hürel, son model bir Lamborghini ile İstinye Park’ta görüntülendi.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN TURUNCU
Lüks otomobillere olan düşkünlüğüyle bilinen oyuncu Saruhan Hürel, son model bir Lamborghini ile İstinye Park’ta görüntülendi. Ancak otomobilin Hünel’e değil, yakın bir arkadaşına ait olduğu ortaya çıktı. Hünel, İstinye Park’ın açık alan kısımında uzun süre tur attıktan sonra süratli bir şekilde alışveriş merkezinden ayrıldı.


EN ORGANİZE
Ozan Şer’in eşi Bahar Şer ve oğlu Kaan, Kanyon’da rastladığımız isimler arasındaydı. Şer, Kaan’ı sinemaya bıraktıktan sonra yakın arkadaşı Reyhan Çiftçi’yle Gina’da öğle yemeği yedi.


EN SPORTMEN
Metin Mızraklı, eşi Ruken Hanım ve oğulları Alp ile birlikte Kanyon’daydı. Gina’da ailecek yemek yedikten sonra, Ruken Mızraklı ve oğlu sinemaya girerken, Metin Mızraklı da İntersport mağazasına giderek alışveriş yaptı.


EN KEYİFLİ
Efe Özal’ın eşi Sinem Özal, önceki gün bir arkadaşı ile Kanyon’da öğle yemeğinde buluştu. Yemek sonrası arkadaşıyla kahve keyfi yapan Özal, ardından Kanyon’da kısa bir tur attı.