Cadde Kim, nerede görüldü?

Kim, nerede görüldü?

04.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

En kalabalık... En benzer... En sosyal... En esprili... En şık... En memnun...

Kim, nerede görüldü

EN KALABALIK
Eski futbolcu Hakan Şükür, önceki gün eşi Beyza Şükür ve çocukları Zeynep Sude, Buse Selma ve Ömer Hakan ile birlikte Ataköy Plus Alışveriş Merkezi’nde sinema keyfi yaptı. Çocuklarıyla yakından ilgilenen Şükür oğlu Ömer Hakan’ın bebek arabasını kendi sürdü. Eşi ve çoçuklarıyla Winx Club 2 adlı 3D animasyon filmine giren Şükür Ataköy Plus’taki çocuk mağazalarından alışveriş de yaptı.

Haberin Devamı

EN BENZER
Emine Ün, önceki gün kızı Duru Kınay ile Kanyon’daydı. Anne-kız önce sinemaya girdi, daha sonra alışveriş merkezinde kısa bir tur attı. Annesine çok benzeyen Duru’nun sevimli hali gözlerden kaçmadı.

EN SOSYAL
‘Yerden Yüksek’ dizisinde Altan Erkekli ile başrol oynayan Hasibe Eren önceki gün arkadaşlarıyla, ‘Sosyal Ağ’ filmini seyretmek için Nişantaşı City’s’deydi.

EN ESPRİLİ
‘Bir Erkek Bir Kadın’ dizisinin oyuncusu Emre Karayel, arkadaşıyla Cihangir’deki bir kafedeydi. Basın mensuplarının görüntü alması üzerine “Arkadaşım olur, sakın yanlış bir şey yazmayın” diye espri yapan oyuncu, şu sıralar dizi haricinde başka projesi olmadığını söyledi.

EN ŞIK
Celal Çapa önceki gün eşi Şebnem Çapa ile Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Eşi ile Gina’da yemek yiyen Çapa daha sonra D&R’dan alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

EN MEMNUN
‘Geniş Aile’ dizisinde Kuddusi karakteriyle izlediğimiz Rasim Öztekin’e kardeşi Bülten Öztekin ile City’s Nişantaşı’nda yemek yerken rastladık. Dizinin reytinglerinden memnun olduğunu ve çekimler sırasında keyifli anlar yaşadığını anlatan Öztekin kendisine birçok senaryo geldiğini fakat şimdilik içine sinen bir proje olmadığını söyledi.