Cadde Kırmızı Oda Şehrazat kimdir, gerçek adı nedir? Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında?

Kırmızı Oda Şehrazat kimdir, gerçek adı nedir? Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında?

30.04.2021 - 18:31 | Son Güncellenme:

Kırmızı Oda Şehrazat, diziye yeni dahil olan karakterler arasında yer alıyor. Hafta cuma akşamı izleyicilerle buluşan Kırmızı Oda dizisinde Şehrazat karakterine Melisa Aslı Pamuk hayat veriyor. Ünlü oyuncunun yaşamı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Kırmızı Oda Şehrazat kimdir, kaç yaşında?

Kırmızı Oda Şehrazat kimdir, gerçek adı nedir Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında

Kırmızı Oda Şehrazat ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Melisa Aslı Pamuk'un hayat verdiği Şehrazat karakteri Kırmızı Oda dizisinde izleyicilerle buluşacak. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde çeşitli hikayeler yer alıyor. Peki Kırmızı Oda'nın Şehrazat'ı Melisa Aslı Pamuk kimdir, kaç yaşında? İşte Melisa Aslı Pamuk'un biyografisi...

Haberin Devamı

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde doğdu.

3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.

Haberin Devamı

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış. Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.