Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

09.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Çeşme’de çağdaş sanat

Haberin Devamı

İzmir’in ünlü gayrimenkul danışmanlığı şirketi Dizayn GMD’nin bu yıl haziran ayında açılışını gerçekleştirdiği Dizayn Art Gallery’de proje direktörlüğünü ve küratörlüğünü Nagihan Özel’in üstlendiği, farklı disiplinlerdeki sanatçıların bir araya geldiği ‘Humor and Human’ isimli karma sergi, izleyicilerle buluştu. İzmir ve İstanbul’dan sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergiye katılanlar arasında Banu Çarmıklı, Banu Kalpakçıoğlu, Hira Ağca, Erol Özsoy, Cezmi Baskın ve Hüseyin Sarsar gibi ünlü isimler vardı. Sergi, 22 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilir.

Kısa Kısa Cadde

Dostlar bir arada

Bodrum’da yeni açılan Ruins, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin buluşma noktası oldu. Açıldığı günden bu yana otantik atmosferi başta olmak üzere, Akdeniz ve İspanyol lezzetleriyle cemiyet ve sanat camiasından pek çok ismin tercihi olan Ruins Bodrum, Nurçe Erben’in ev sahipliğinde önceki akşam neşeli bir yemek gerçekleşti. Petek Ertüre, Nil Uzun, Dilek Birgen, Melodi Karabağ Aslan, Selda Albayram ve Bengü Arslan Esin gibi isimler, Yalıkavak’ın büyüleyici atmosferinde Esin’in doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Petek Ertüre, Nil Uzun, Dilek Birgen, Selda Albayram, Bengü Arslan Esin, Melodi Karabağ Aslan, Nurçe Erben

SCOOTER GÜZELİ

Paris Hilton, şu sıralar Belçika’da tatil yapıyor. Sosyetik güzel geçtiğimiz gece ülkeyi keşfe çıktı. Scooter ile gezen Hilton, renkli preuğu ve karanlık havada taktığı güneş gözlükleriyle dikkat çekti.

Kısa Kısa Cadde

Müziği nabzı

Dünya müziğinin kalbi Aspendos Antik Tiyatrosu’nda atacak. Gipsy Kings, Chris De Burgh, Buika, Kovacks sahne alacak. Klasik ve caz müzik festivallerinde Alessandro Safina, Placido Domingo, Cristina Ramos, Nils Wanderer, Matt Bianco, Jacky Terrasson ve Spyro Gyra da konser verecek. Kültür Bakanlığı’nınn desteklediği festivallerin biletleri satışta...

Kısa Kısa Cadde

Electronica Festival dönüyor!

Çığır açan müzik festivali Electronica Festival, 18’inci yılını kutlamak için 18 Eylül’de dönüyor. Kumköy, Sarıyer, Kafes x Suma x Milo’da, %100 Music ve BtcTurk PRO’nun katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikte, Mind Against, Kas:st, Fideles, BeeGee, Ae:ther, Maxim Lany, Ferhat Albayrak ve Patrice Baumel sahne alacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Kristal çocuğum’

Katie Cassidy, Malibu’da dev bir kuvars taşıyla verdiği pozla hayranlarını şaşırttı. Oyuncu, “Kristal çocuğum” diye anlattığı taşın üzerine oturdu. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Kısa Kısa Cadde