Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

10.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

Çeşme sezonunu açtılar

Haberin Devamı

Aşkları tam gaz devam eden sosyetik çift Derin Mermerci ve Murat Aslan, soluğu Çeşme’de aldı. Tatil sezonunu açan çift, önceki gün bir koyda objektiflere takıldı. Elinden telefonu düşürmeyen Mermerci, bir ara ayaklarını denize soktu. Çift, bir süre daha kaldıkları koydan ayrılırken, zodyağı Aslan kullandı.

Kısa kısa Cadde

Mayıs 2023 randevusu

Sevil Dolmacı, misafir sanatçısı Chris ‘Daze’ Ellis’i İstanbul’da en iyi şekilde ağırladı. Bir aydır İstanbul’da Dolmacı’nın sanatçı rezidansında kalan Daze, Boğaz’da yapılan özel tekne turunun ardından Türk yemeklerini tadarak güzel bir akşam geçirdi. Sevil Dolmacı Art Residency kapsamında temmuz ayını İstanbul’da geçiren Daze, Mayıs 2023’te Sevil Dolmacı Art Gallery’de Türkiye’deki ilk kişisel sergisini açacak.

Haberin Devamı

 

Kısa kısa Cadde

Sevil Dolmacı, aralarında Chris Daze’nin de olduğu dostlarını teknede ağırladı.

SAÇLARA YAĞ DOPİNGİ

Lale Danışman / Evinizde uygulayacağınız doğal yağ terapileriyle saçınızda hayal ettiğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz

Saçın uzaması ve sağlığı için kullanılabilecek bazı yağlar parlaklığını, pürüzsüzlüğünü artırırken kepek gibi sorunlarla mücadele etmeye yardımcı oluyor. İşte sizin için hazırladığımız bazı tüyolar:

Hindistan cevizi yağı: Zarar görmüş ve yıpranmış saça kazandırdığı parlaklıkla daha canlı görüntü oluşturur. Saç derisinde bulunan yağ oranını dengelerken hem kuru hem de yağlı saçlara iyi gelir. Saç uçlarındaki kuruluğu alan yağ direncini arttırmada da etkili.

Argan yağı: Kuru hava ve güneş gibi etkilerle hasar görmüş saçı onarır ve saç köklerini hasardan korur. Saçın nemlenmesini de sağlayan yağ, kepeğe de “Dur” diyor.

Zeytinyağı: Saçınızın gövdesini kaplar ve ısı koruyucu görevi görür, ayrıca hasarlı saç tellerini gizler. Özellikle limon suyuyla karıştırıp kullanıldığında saçlara gözle görülür bir parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor.

Hint yağı: E vitamini, mineraller ve proteinler gibi içeriğe sahip olduğu için saç uzatmada etkili. Hint yağı ayrıca saçtaki keratini destekleyerek, dökülmeyi kontrol ediyor. Aynı zamanda kafa derisi enfeksiyonlarını da önleyici özelliğe sahip.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

BOTOKS SONRASI DİKKAT

Uzmanlar, kırışıklık ve derin olukların yok edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ameliyatsız yöntemlerden botoks sonrası dikkat edilmesi gerekenleri şu şekilde açıkladı. İlk dört saat boyunca yüz üstü yatılmamalı. İlk 24 saat içinde yüz ovuşturulmamalı, masaj yapılmamalı, kaş aldırılmamalı. Saçlarında boyanmamasını öneren doktorlar, ilk 24 saat içerisinde yüzde kızarıklığa sebep olabileceği için, sıcak banyo ve duş kaçınılması gerektiğini vurguluyor.

Güneşe dönen güzellik

İşleri dolayısıyla sık sık sahibi olduğu Çatalca’daki fabrikası ve İstanbul’daki çalışmaları arasında mekik dokuyan Leyla Alaton, koşturması arasında sosyal medya hesabından renkli paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İş insanı son olarak Çatalca yolunda girdiği ayçiçeği tarlasından çektiği fotoğraf altına, “Çatalca’nın yolları taştan, ayçiçeği yolları çıkardı beni baştan” yazdı.

Kısa kısa Cadde

Teşekkür yemeği

Başkanlığını yaptığı Başarım Sensin Derneği’nde üye arkadaşlarıyla geçtiğimiz günlerde Casa Costa Hotel Bodrum terasında ‘Kadının Gücü’ adı altında bir panel düzenleyen Şule Argüder, önceki akşam da hoş bir jest yaptı. İş insanı, çalışma arkadaşlarıyla yemekte başarılarını kutladı.

Haberin Devamı

Marka elçisi çift

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, Hilton ile iş birliğine başladı. Bilinçli seyahat anlayışını yaygınlaştırmayı hedefleyen marka için aile Hilton otellerineseyahatler gerçekleştirecek.

Kısa kısa Cadde

BİNLERİN UĞUR’U

Uğur Işılak, Şereflikoçhisar Belediyesi’nin düzenlediği 14. Uluslararası Geleneksel Tuz ve Kavun Festivali’nin kapanışını binlerce kişiyle yaptı. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik’in öncülüğünde gerçekleşen festivalde Işılak’tan sonra Irmak Arıcı da sahneye çıktı.

Kısa kısa Cadde

EŞ ÖZLEMİ

Kurtalan Ekspres’in davulcusu ‘Rec Rocero’ lakaplı Recep Işık, ‘Özlüyorum’ isimli maxi single’ının ikinci klibini çıkardı. Rocero, şarkıyı yıllar önce kaybettiği eşi Paula için yazdı.

Kısa kısa Cadde

Yeni single

Evin’in yeni çalışması ‘Duy da İnanma’ tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Hitt Fest Yapım etiketiyle çıkan ve bir ayrılık hikayesini anlatan single’ın sözleri ve bestesi ise beş dil bilen Evin Demirsoy’a ait.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Arkadaşlarının neşesi oldu

İlayda Ildır, Bodrum’da objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla bir otelin plajında eğlenen oyuncu, ilk olarak denizde tenis oynadı. Daha sonra güneşlenen grubun kahkahaları çevredekileri gülümsetti. Fit vücuduyla dikkat çeken Ildır, esprileri ve hareketleriyle dostlarının neşesi oldu.

Kısa kısa Cadde

Sessizliğini bozdu

Nihan Akın, iki yıllık sessizliğini ‘Yürü Be’ ile bozdu. GNL etiketiyle dijital platformlarda yayınlanan parçanın sözü ve müziği şarkıcıya, düzenlemesi Serkan Ölçer’e ait. Klipte Murad Küçük yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Akın’a, Lola isimli Hollanda lop tavşanı eşlik etti.

Kısa kısa Cadde

80 bin kişi dinledi

 

Sefo, Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından düzenlenen İstanbul Festivali kapsamında hayranlarıyla buluştu. Müzikseverlere enerji dolu bir gece yaşatan rapçi, 80 bin kişiyle ‘Bilmem Mi?’, ‘Bonita’, ‘Affettim’ ve ‘Isabelle’ gibi hit şarkılarını seslendirdi.

Kısa kısa Cadde

Eğlence başlıyor!

DenizBank Harbiye Açıkhava Etkinlikleri, BKM organizasyonuyla 14 Ağustos’ta ‘Aydınlıkevler’le başlayacak. Konserler, tiyatro oyunları ve stand-up gösterilerinden oluşan takvimde; Selami Şahin-Aşkın Nur Yengi, ‘Çok Güzel Hareketler 2’, Kenan Doğulu, ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’, Candan Erçetin, Cem Adrian ve Sertab Erener, hayranlarıyla buluşacak.

Kısa kısa Cadde