Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

12.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

İkizler kapak oldu

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızları Ayşe ve Elif Boyner, özel yaşamlarında olduğu kadar aile şirketlerinde de uyumlu beraberlikleriyle dikkat çekiyor. Elif Boyner’in pandemi döneminde hayata geçirdiği kendi içinde huzuru ve sevgiyi bulabilecekleri ‘İyi Yaşa Hareketi’ ile ilgi odağı olmuştu. Elif Hanım, ikizi Ayşe’yle hafta sonu bir ilke imza attı. Boyner Kardeşler, bir dergi için Burcu Karademir’in objektifinin karşısına geçti. Dergiye verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından paylaşan kardeşler kareye, “Canan bizim canımızdır, ten bizim tenimizdir, sevgi bizim dinimizdir, başka dine inanmayız biz” notunu düştü.

Kısa kısa Cadde

Eyüboğlu’nun gönül gözüyle

Sanat dünyasının efsane ismi ressam, şair ve yazar Bedri Rahmi Eylüboğlu’na yaşadığı büyük aşkla tanınan Türk resim sanatının çok önemli ressamlarından eşi Eren Eyüboğlu’nun çağdaş yorum kazandıran çok özel koleksiyonu, Bodrum’da sanatseverlerle buluştu. Sanatçının ‘Gönül Gözüyle’ adı altında bir araya toplanan eserleri, Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Prof. Dr. Kıymet Giray’ın küratörü olduğu sergi açılışına Eyüboğlu Ailesi yakınları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve koleksiyonerler katıldı. Sanatçının eserleri, 9 Eylül’e kadar gezilebilir.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Tarihi yarımada buluşması

Davet ve turizm dünyasının önde gelen isimlerinden Meltem Beyazıt Tepeler, yakın çalışma arkadaşlarıyla Sultanahmet gezisine çıktı. Tepeler ve dostları, yenilenen Yerebatan Sarnıcı’nı gezip, tarihi yarımadanın kalbinde yer alan karakteristik mimarisiyle yenilenerek kapılarını yeniden açan Four Seasons Hotel Sultanahmet’te öğle yemeği yedi.

Kısa kısa Cadde

Yazarlar