Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

17.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

‘İhtiyar heyetimiz hazır’

Haberin Devamı

Reyhan Karaca, Jale, Ümit Sayın, Sibel Alaş ve Metin Özülkü’den oluşan ‘Şimdi 90’lar’, Bodrum Küfe’de 90’lar rüzgarı estiriyor. Muhtar adayı olacağını açıklayan Özülkü; “Ümit Sayın, Bodrum’a yerleşecek. Bu gidişle hepsi yerleşir, ben de onları ihtiyar heyetine alırım” sözleriyle güldürdü.

Kısa kısa Cadde

‘Beni Sev’ diyecekler

Cansu Tosun ve Tolga Güleç, başrollerini paylaşacakları romantik komedi sinema filmi için sete çıkmaya hazırlanıyorlar. Port Film ve Metropol Medya’nın ortak yapımcılığını üstlendiği ‘Beni Sev’in, senaristliğini ve yönetmenliğini Yücel Müştekin üstleniyor.

Kısa kısa Cadde

İlham veren sözler

Nico Potur, maviler içinde kamera karşısına geçti. Adı bir dönem Brad Pitt ile anılan model, Instagram’dan paylaştığı karenin altına, “Ben sadece hayatı anlamaya çalışan açık sıcak kalpli bir kadınım. Büyüyor, çiçek açıyor ve deneyimliyorum. Yaşıyor ve her saniyesini seviyorum” diye yazdı.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Üçüncü kez üniversiteli

Buse Varol, Üsküdar Üniversitesi’nde Felsefe bölümünü kazandı. Sınava hiç çalışmadığını söyleyen oyuncu, “14 sene önceki bilgilerimle kazandım” notunu yazdı. Varol, daha önce Anadolu Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı ve Pamukkale Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi’nden mezun olmuştu.

Kısa kısa Cadde

Ünlüler uçuş modunda!

Red Bull Uçuş Günü, İstanbul’u uçuş moduna aldı. Caddebostan Sahili’nde 200 bini aşkın kişinin takip ettiği Red Bull Uçuş Günü’nün jüri koltuğunda Müge Boz, Caner Erdeniz, Ogeday Girişken, Aslı Bekiroğlu, Mervan Tepelioğlu, Yağmur Sarıoğlu, Kerem Gök, Muhammed Yılmaz, Doğan Kabak, Kerem Alan ve Kamufle oturdu.

Kısa kısa Cadde

Kalben zamanı

Kalben, Paradiso Festivali’nde sahne aldı. Dinleyicileriyle bir ağızdan şarkılar söyleyen sanatçının dışında, Güneş Özgeç, Selin Sümbültepe ve Melis Güven konser verdi.

Kısa kısa Cadde

Genç sanata destek

Girişimci Simay Dinç ve sanatçı Dr. Eray Dinç kardeşler, genç sanatçılara destek vermek, köy çocuklarına eğitimler düzenlemek için Ayvalık Küçükköy’de tarihi bir Kıraathaneyi KıraARThane’ye, çağdaş sanat galerisine dönüştürdü. Kardeşler köyde ilk NFT galeriyi kurarak köy çocuklarına NFT, Metaverse, oyun kodlama, oyun tasarımı, yaratıcı endustriler eğitmleri veriyor.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Neşeli buluşma

Arkadaşlıkları çok eskilere dayanan Adnan Polat, Metin Fadıllıoğlu, Serim Sunguroğlu ve Metin Sarıer’in başını çektiği neşeli dostlar, buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Tike Alkent’te bir araya gelen dostlar, bahçede püfür püfür esen havada Adana mutfağının eşsiz lezzetlerini tattı.

Kısa kısa Cadde

Konuşulan tavşanlar

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykeltıraş bölümünü bitirdikten sonra birbirinden güzel eserlere imza atan Asmar Sultanova, uzun zamandır İstanbul’daki sanat merkezinde sürdürdüğü heykel çalışmalarını Bodrum’da sanatseverlerin beğenisine sundu. Sultanova’nın Bunny ismini verdiği birbirinden değişik tarz ve motifteki tavşanların yer aldığı Mandarin Oriental Bodrum’daki açılışta eserler dikkat çekti. Konuklar arasında yer alan Esra Oflaz, Feryal Gülman, Arzu Savgı ve Hande Tokmak, Hüseyin ve Sadettin Aslan kardeşler de konukları arasında yer aldı.

Kısa kısa Cadde

Dillerdeki doğum günü

 

Kısa kısa Cadde

Sitare Kalyoncuoğlu, doğum gününü dostlarıyla Bodrum Nobu Beach’te kutladı. Samimi bir ortamda kumsalda başlayan parti, Nobu Restoran’ın dünyaca ünlü şefi Hervé Courtot tarafından etkinliğe özel hazırlanan yemekleriyle devam etti. Yeni yaşının heyecanını yaşayan iş insanı, zarafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Yeni dönem başlıyor

Maslak 42’deki Modül İstanbul, yeni bir oluşuma gitti. İyi yaşam, fonksiyonel tasarım ve yaratıcılığın öncüsü markalara satış desteği, yatırım fırsatıyla dünyaya açılma olanağı sağlayan ilk alışveriş ve gelişim platformu olan Modül İstanbul, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ve Nilgün Çolak ortaklığıyla daha da güçlendi. Özmandıracı, “Çolak ile yaptığımız ortaklıkla bu kurgu daha geniş kitlelere ulaşacak, yeni tasarımcılara ve sanatçılara önemli imkanlar sunacak” dedi.

Kısa kısa Cadde