Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

19.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

Tılsımlı koleksiyon

Haberin Devamı

Susona Bodrum, dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess ile bir koleksiyona imza attı. Dişil sesin ve gücün geri dönüşüne tanık olduğumuz bu yeni çağda, suyun enerjisini yansıtan Aqua Magic mücevher parçalarına eklenen yeni arketipsel sembollerin yer aldığı Bee GoddessxSusona Mermaid Koleksiyonu, gün batımında keyifli bir etkinlikle taçlandırıldı. Organizasyon, Bee Goddess’ın kurucusu ve kreatif direktörü Ece Şirin’in ilham verici konuşmasıyla başladı. Etkinliğe, Cemil Dinçmen, Dila Tarkan, Gülen Yelmen, Zeynep Soylu ve Aşkım İrem Aktulga gibi davetliler katıldı.

Kısa kısa Cadde

Bir karada bir havada!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, otomobil sporlarına olan merakıyla dikkat çekiyor. Önceki Frigya Spor Kulübü tarafından ‘30 Ağustos Zaferi Bayramı’nın 100’üncü Yılı’ etkinlikleri kapsamında Kütahya’da ‘100. Yıl Tırmanma Yarışı’nda mücadele eden sporcular arasında yer alan iş insanı, aynı günün akşamı Polonya’ya uçtu. İş toplantıları için gittiği ülkede başkent Varşova’ya eşi Yelda Hanım ile helikopterle geçen iş insanı, pilotunun yanında sürüş deneyimi de yaşadı.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Ünlü isimlerin tatil keyfi

Yalıkavak’ta denize sıfır konumuyla, detoks sularıyla ve kaliteli hizmetiyle Yalinn Hotel, birçok ünlünün uğrak adresi oldu. Bodrum’daki tatillerine devam eden Alegra Levi, Burcu Şendir ve Merve Yıldırım gibi isimlerin Yalıkavak’taki tercihi olan Yalinn Hotel, lezzetli mutfağı ve denize açılan harika manzarasıyla misafirlerine özel bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Kısa kısa Cadde

Tuvale yansıyan  masum kadınlar

The Bodrum EDITION, ünlü ressam Ali Atmaca’nın ‘The Innocent Women’ (Masum Kadınlar) sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıkıyor. MeRQez Art Alternatif Sanat Mekanı iş birliğiyle Süreyya Çingigiray küratörlüğünde hazırlanan serginin açılış daveti, ünlü şef Osman Sezener’in özel hazırladığı menü eşliğinde KITCHEN’da gerçekleşti. Ali Atmaca ve The Bodrum EDITION Genel Müdürü Marc Matar’ın ev sahipliğinde sergi için düzenlenen özel davete, cemiyet hayatından ünlü simalar katıldı. Eserler, 15 Eylül’e kadar görülebilir.

Haberin Devamı

Atıklardan iyiliğe... 

Moda Tasarım öğretmeni Şerife Timurlenk, 500 medikal maske ve atıktan oluşan ileri dönüştürülmüş malzemelerle gelinlik tasarladı. Metropol İstanbul’da sergilenen iyilik hareketi Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla da sağlık bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oldu.

Kısa kısa Cadde

‘Köstek oluyorlar’

Nihan Çelik, Özgür Aras’ın prodüktörlüğünü yaptığı sözü ve müziği Hakan Kılınç düzenlemesi İlkay Sencan’a ait yeni şarkısı ‘Denedim Ya’ için yönetmen Murat Joker’in kamerasının karşısına geçti. Şarkıcı, “Kimsenin kimseye destek olduğu, takdir ettiği yok; aksine köstek oluyorlar” dedi.

Kısa kısa Cadde

İlginç benzetme

Caroline Yılmaz’, ‘Dönmem’ adlı yeni eserini Arnavutköy’deki Jemiyet adlı mekanda kutladı. Suat Aydoğan, kendi yazıp bestelediği şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Yılmaz için “Dişi Serdar Ortaç” dedi.

Kısa kısa Cadde