Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

RENKLİ BULUŞMA!

Haberin Devamı

Cemiyet ve moda dünyasından isimler, Omega’nın 2022 kadın koleksiyonunun tanıtımında buluştu.

İsviçreli saat üreticisi Omega, Momo Bodrum’da 2022 kadın saat koleksiyonunu tanıttı. Geceye Engin Altan Düzyatan, Ece Şirin-Cemil Dinçmen, Ece Sükan, Hande Can, Eda-Sarp Evliyagil, Bahar Şer ve Alican İçöz katıldı. DJ Ezgi Taşçeviren’in renklendirdiği etkinlikte, marka yeni gerçekleştirdiği siyah beyaz portre ve video dizisi çekimi ile ilham verici kadın marka elçilerinin benzersiz kişiliklerini gözler önüne serdi.

Kısa Kısa Cadde

‘Puff Daddy’ çıkarması

Tankurt Manas’ın sözlerini kaleme aldığı ve İdo Tatlıses ile seslendirdiği ‘Puff Daddy’ isimli çalışma 2022 yazının son çeyreğinde sevenleriyle buluşacak. GopCity etiketi ile piyasaya sürülecek şarkıda eğlenceli dans ritimleri yanı sıra AfroTrap esintileri de bulunuyor. Eserin düzenlemesi Cenk Çelik’e mastering’i Gökhan Erken’e, müziği ise Aşkın İbik’e ait.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Festivalin yıldızları

Yıldız Tilbe, Haluk Levent ve Zara, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 60. Yoğurt Festivali’nde sahne aldı. Sergiler, turnuvalar, baloncuk gösterisi, çocuk şenliği, balık tutma ve yoğurt mayalama yarışmasıyla renkli anların yaşandığı etkinlikte Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, katılımcılara teşekkür etti.

Kısa Kısa Cadde

‘Evlilik çaba gerektiriyor’

Hailey Bieber, eşi Justin Bieber ile evliliğinin yürümesi için çok fazla çaba harcadığını açıkladı. Bir dergiye konuşan model, Justin’in en yakın arkadaşı ve kocası olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ama evlilik için bunların yeterli olmadığını ve bir çaba verilmesi gerektiğini belirtti.

Kısa Kısa Cadde

Emlağa yatırım yapıyor

Özge Ulusoy, Ümit Collection’ın 2023 Kış Koleksiyonu için Kadıköy’deki 152 yıllık Mermer Köşk diye bilinen Mahmut Muhtar Paşa Konağı’nda objektif karşısına geçti. Model, gazetecilerin birikimini nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine, “Genelde emlak yatırımı yapıyorum. Anne ve babam sağ olsunlar, doğru yönlendiriyorlar” dedi.

Kısa Kısa Cadde

İsyan etti!

Harika Avcı’nın yaşadığı dram hayranlarını üzdü. Magazinsortie.com’a konuşan şarkıcı, hakkında çıkan öldü haberlerine isyan etti. Avcı, “Görüntüme para ödülü koyan, beni öldü olarak haber yapıp, eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız yalan” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Annelerin en güzeli’

Bengü, eşi Selim Selimoğlu ve çocukları Zeynep ile Selim’le Çeşme tatiline çıktı. Plajdan çocuklarıyla fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan şarkıcı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bengü’ye, “Muhteşem aile”, “Harikasınız” ve “Annelerin en güzeli” gibi övgüler yağdı.

Kısa Kısa Cadde

34’üncü hafta pozu

Dağhan Doğruer ile geçtiğimiz mart ayında görkemli bir düğünle evlenen ve hamileliğinde 34’üncü haftaya giren Dila Tarkan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin beğenisini kazandı. Karelere “Tümsek” notunu yazan sosyetik güzel, hamileliğine rağmen fit vücuduyla takipçilerinin takdirini kazandı.

Kısa Kısa Cadde

Tanrıların Şehri’nde

Üç yıldır birliktelik yaşadığı NBA takımlarında Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman'la geçtiğimiz ay mutluluğa "Evet" diyen Ebru Şahin, balayından fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Makedonya'da nikâh yaptıktan sonra Doğu Afrika'ya ardından da Çeşme'ye geçen çift, bu defa rotayı Atina'ya çevirdi. Oyuncu, Yunanistan'ın başkentinden kareleri, "Tanrıların Şehri" notuyla hayranlarının beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sosyal medyayı salladı

Algı Eke, tatilden paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Karelere, "En sevdiğim ben" notunu düşen oyuncu, hayranlarının beğenisini kazandı. Çok sayıda kalp ve alev emojisinini gönderildiği paylaşımlar Eke'nin bütün hayran sitelerinde çok konuşuldu.

Kısa Kısa Cadde

‘Güneşin Sirki’

2015'te yelken sporcusu Edhem Dirvana ile hayatını birleştiren Tanem Sivar, mutlu aile pozlarını Instagram'dan yayınladı. Eşi Dirvana, oğulları Süleyman ve Kemal'le tekneden fotoğraflarını çektiren sosyetik güzel, "Güneşin Sirki" notunu düşerek, mutluluğunu dile getirdi. Yerli ve yabancı takipçilerinden övgüler alan Sivar, hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kısa Kısa Cadde

GENÇLİK İKSİRİ: KÖK HÜCRE

Kök hücre tedavisi yeni nesil gençlik iksiri olarak dikkat çekiyor. Uzmanlar alerjisi veya yan etkisinin bulunmadığını belirtiyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul Özel Şafak Hastanesi Estetik ve Medikal Dermatoloji Uzmanı Doktor Marziyeh Javadpour, kök hücre tedavisi ile cilt gençleştirme işlemiyle ilgili bilgiler verdi: “Öncelikle hekim tarafından kulak arkasından küçük bir biyopsi parçası alınır. Alınan parça fibroblast kök hücrelerinizin çoğaltılması için laboratuvarda çoğaltılır. Uzman hekim enjeksiyon yöntemiyle yeni hücreleri nakleder. Bu işlem kök hücreler laboratuvarda üretildikten sonra ortalama 30 gün aralıklar ile toplamda 3 kez mezoterapi yöntemi ile uygulanır.” Gençlik iksiri niteliğindeki işlemin, yüz, el, boyun, gıdı ve dekoltenin yanı sıra kol ve iç bacağa da yapılabildiğine dikkat çeken Javadpour, “30’lu yaşlarda bu yönteme başlanır ancak yaş sınırı yoktur. Cildinde istenmeyen kırışıklık, gevşeme, sarkma, leke, iz bulunan herkese uygulanabilecek bir tedavidir. Alerjik tepki ya da yan etkisi yoktur” dedi.

İdrar sorununa mesane pili

Ani ve önlenemeyen idrar kaçırma/idrar yapamama, omurilik yaralanmaları, sistit, kronik kabızlık ve benzeri ağrılı mesane sendromlarında etkin bir uygulama olan ‘mesane pili’ bölgedeki sinirleri uyandırarak hastaların tuvalet ihtiyaçlarını kontrol edebilmelerine yardımcı oluyor. Lokal anesteziyle takılan araç hakkında YYÜ Gaziosmanpaşa Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr Fatih Altunrende, “Sakral nöromodülasyon cihazıyla hastaların hayat kalitesini artıyor. İlaç kullanımı sonlanıyor” dedi.

Hayat kurtaran kedi

İngiltere’nin Nottingham bölgesindeki Stapleford’da yaşayan Sam Felstead, kalp krizi geçirdiğinde, kedisi Billy’nin kendisini uyandırarak hayatını kurtardığını söyledi. Uykusunda ölmekten son anda kurtulan kadın, annesi tarafından hastaneye kaldırdı. Doktorların kendisine “Tam zamanında geldin” dediğini anlatan Felstead, “Billy normalde üzerime hiç çıkmaz. Ama bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı ve beni bir türlü bırakmadı” dedi.

Güneşin ciltteki beş hastalığı

Yazın aşırı sıcaklarıyla bunaldığımız bugünlerde, bir yandan da güneşin yakıcı ve zararlı ışınları ciddi tehlike oluşturuyor. Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Gizem Yağcıoğlu, önlem alınmadığı taktirde güneşin zararlı ışınlarının, kısa ve uzun vadede pek çok cilt hastalığına yol açtığını belirterek beş hastalığı açıkladı:
1- Cilt kanserleri
2- Güneş yanığı
3- Melazma (Güneş lekesi)
4- Fotoyaşlanma
5- Güneş alerjisi

Kulak iltihabı menenjit yapabilir

Kulak iltihaplarının zamanında tedavisi son derece önemlidir. Medical Park Yıldızlı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü’nden Prof. Dr. Erkan Vuralkan, “Zamanında tedavi edilmeyen durumlarda enfeksiyon yayılabilir. Özellikle orta kulak enfeksiyonlarında menenjite kadar ilerleyebilen sorunlara yol açabilir” dedi. Kulak kepçesinde (sayvanında) dokunmakla ağrı, kulakta dolgunluk, hafif ateş, ağız hareketlerinde kulakta ağrı olması durumunda kulak yolu iltihabının gelişmiş olabileceğine işaret eden Vuralkan, “Orta kulak iltihapları; havuz, deniz, kirli sular ya da kulak kiri birikimi nedeniyle oluşabilir” diye konuştu.