Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

01.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Renkli buluşma

Haberin Devamı

Her dönem popüler kültür ve sosyal hayata damgasını vuran Vespa, Beyoğlu’nda Venedik Sarayı olarak bilinen İtalya Başkonsolosluğu’nun yaz bahçesinde İtalya Başkonsolosu Elena Clemente’nin ve Kağan Dağtekin’in ev sahipliğinde özel bir davet gerçekleştirdi. ‘Hayat Vespa ile Güzel’ mottosundan yola çıkarak tasarlanan, İtalyan müzikleri ve lezzetleri eşliğinde devam eden gecede dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber’ın tasarladığı özel Vespa, ilk kez görücüye çıkarken diğer yeni modeller de tanıtıldı.

Kısa Kısa Cadde

Dayanışma günü

Kısa Kısa Cadde

Sosyal hayatımıza yön veren iki önemli kurumun başında yer alan iki isim Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) Başkanı Emine Erdem ile Eğitime Destek Vakfı (TOÇEV) Başkanı Ebru Uygun, bir araya geldi. Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, iki sivil toplum örgütü başkanı ülkemiz için gerçekleştirdikleri ve bundan sonra yapacakları projeler üzerine dayanışma sergiledi.

Haberin Devamı

Geçmiş olsun!

Kısa Kısa Cadde

Sanat dünyasının önde gelen isimlerinden Doğan Paksoy’a nazar değdi. Geçtiğimiz ayın ortalarında hastaneye kaldırılıp by-pass ameliyatı olan ünlü koleksiyoner sanatçı, yavaş yavaş iyileşirken, bu sefer de çağın hastalığı Kovid-19’a yakalandı. Kısa sürede atlatıp ayağa kalkan Paksoy’a geçmiş olsun ziyaretleri başladı. Sanatçının ilk misafirleri arasında Erkan Doğanay ile Mahir Güven vardı.

Coşkulu gece

Kısa Kısa Cadde

İstanbul Anadolu Yakası’nın önde gelen sosyal kulüpleri arasında yer alan Moda Deniz Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde kulüp üyelerine muhteşem bir kutlama gecesi hazırladı. 7’den 70’e kadar yer aldığı gecede Moda Deniz Kulübü Başkanı Teoman Taşpınar muhteşem bir konuşma yaptı. Samimi ve heyecan dolu etkinliğin ilerleyen saatlerinde havai fişek eşiğinde Haluk Levent’in İzmir Marşı, yeri göğü inletti. Coşkulu gece, geç saatlere kadar sürdü.