Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

06.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kadınlar zirvede!

Haberin Devamı

Spotify müzik platformunda Sertab Erener ve Sıla rüzgârı... Bir rekora imza atan Erener, ‘Kırık Kalpler Albümü’ndeki ‘Olsun’ isimli şarkısıyla bin 604 gündür ‘Top 100’ listesinde yer alarak, ‘En Uzun Listede Kalan Kadın Sanatçı’ oldu. Sıla ise, ‘Velhasıl’ isimli parçasıyla 10 milyon dinlenme rakamına ulaştı.

Kısa Kısa Cadde

Bali’den anılar

Jason Derulo, Bali tatilinden kareleri Instagram’dan sevenlerinin beğenisine sundu. Fillerle yaptığı gezintiden fotoğrafları yayınlayan şarkıcı, takipçilerine “Her anınızı hatırlamaya değer kılın” önerisinde bulundu. Vahşi hayvanlar beğeni topladı.

Kısa Kısa Cadde

Maceo Plex geliyor!

Elektronik müzik dünyasının benzersiz ismi Eric Estornel namıdiğer Maceo Plex; Charm Music, Label Project ve Robin Music Agency iş birliği ile 7 Ekim’de Volkswagen Arena’da müzikseverlerle buluşacak. Sahibi olduğu Ellum Audio plak şirketiyle birçok başarılı müzisyenin ortaya çıkmasını sağlayan Plex’in öncesinde ise Avnu ile Sezer Uysal, unutulmaz anlar yaşatacak. Biletler, gmticket.com üzerinden satışta!

Haberin Devamı

TEŞEKKÜRE DOYAMADI

Kelly Clarkson, hayatının dönüm noktası olan 4 Eylül tarihini kendisini destekleyenlere teşekkür ederek kutladı

ABD’li şarkıcı Kelly Clarkson, kendisine şöhret kapılarını açan yetenek yarışması ‘American Idol’da birinci seçilmesinin 20’nci yılını kutladı. Instagram hesabından kendisini destekleyenlere yönelik bir açıklama yapan 40 yaşındaki sanatçı, şunları yazdı: “20 yıl önce bugün hayatım değişti. Açılan bu kapı bana fırsatlar ve yaratıcı iş birlikleri sundu ve bugüne kadar bunlar için hep şükrettim. Her biri paha biçilemez değerde. Başarılarımdan ve hatalarımdan öğrendim, bu nedenle kutsanmış hissediyorum. Arkadaşlarım ailem oldu ve bana ihtiyacım olduğunda destek verdiler. Onlar olmasaydı şu an burada olmazdım. 20 yıl önce bana oy veren her bir kişiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım hayatınız mutlulukla geçer.”

Eski evlerini sattılar

Wayne-Coleen Rooney, Cheshire’daki evlerini geçtiğimiz mayıs ayında 3.7 milyon sterlin’e sattığı ortaya çıktı. Beş yatak odası bulunan ev için çift 2005 yılında 1.5 milyon sterlin’i gözden çıkarmıştı. Dört çocuk sahibi ikilinin aynı bölgeden satın alıp, yerleştikleri 20 milyon sterlin’lik malikanede, bilardo odası, sinema salonu, kapalı yüzme havuzu, SPA, mahzen, 14 at alabilen bir hara ve futbol sahası bulunuyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Serinin üçüncüsü

Rachel Lynh’in ‘Karanlık Oyun’ ve ‘Derin Korku’ romanlarının ardından üçüncü kitabı ‘Yolun Sonu’ raflardaki terini aldı. Kelly Porter serisinin üçüncü eseri, The Kitap Yayınları etiketiyle çıktı. Eserde, Dedektif Porter sırların ve yalanların hakim olduğu bir dünyada zamanla yarışıyor.

Burning Man yolunda

Paris Hilton, Cindy Crawford, Kaia Gerber ve Karlie Kloss, Burning Man Müzik Festivali’nde bir araya geldi. Gerber’in 21’inci yaşının kutlandığı etkinlikte Hilton, renkli kıyafetleriyle dikkat çekti. Sosyetik güzel, sosyal medya hesaplarından paylaştığı karelerin altına, “Evimdeyim” notunu düştü.

Kısa Kısa Cadde

Venedik’in güzelleri

Venedik Film Festivali son sürat devam ederken, ünlü isimlerin şıklık yarışları da renkli anlara sahne oluyor. Geçtiğimiz günün en dikkat çeken iki ismi siyahlar içindeki Irina Shayk ve Stella Maxwell oldu. Modeller, ‘L’Immensità’nın gösteriminden önce kırmızı halıda poz verdi. Penelope Cruz, çiçekli elbisesiyle objektif karşısına geçerken, Drusilla Foer, Valentino Kreatif Direktörü Pierpaolo Piccioli tarafından kendisi için tasarlanan özel elbiseyle boy gösterdi. İşte o anlar...

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kürek sörfü yaptı

Sıla Korkmaz, yazın son günlerini Antalya’da değerlendiriyor. Oyuncu, kürek sörfü yaptığı fotoğrafları Instagram’da “Böyle sabahlar” notuyla paylaşarak, beğeni topladı.

Kısa Kısa Cadde

Kırmızılı Yalın

Yalın, Maximum Uniq Açıkhava’da konser verdi. Görkemli sahne tasarımı ve 27 kişilik dev orkestrasıyla en sevilen hitlerini seslendiren şarkıcı, kırmızı smokiniyle çok şıktı. ‘Yalın’la Bir Yaz Akşamı Unutulmaz Şarkılar’ konser serisi, 28 Eylül’de Maximum Uniq Açıkhava’da devam edecek.

Kısa Kısa Cadde

Düet gecesi

Funda Arar, İstanbul Kent Orman YBY Etkinlik Alanı’nda sahne aldı. 7 bin 500 kişinin katıldığı konserde Songül Sarpbaş imzalı elbisesiyle sahne alan sanatçı, bir ara seyirciler arasında bulunan Kubat’ı sahneye davet ederek, onunla düet yaptı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde