Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

12.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Akıma tepki gösterdi

Haberin Devamı

Tuğba Yurt, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı. Bazı izleyicilerin sahneye cep telefonu gibi maddeler fırlatmasına şarkıcı, “Benim de başıma böyle şeyler geldi ama çok şükür yaralanmalı bir olay olmadı. Akım adı altında böyle yapıyorlar. Bir yerimize gelse sakatlanırız. Çok doğru bulmuyorum” dedi. Son dönemde fenomen eserler çıkaran Yurt, bu konuda sevgilisi Burak Tanrısever’in de katkısı olduğunu söyledi.

Kısa Kısa Cadde

Parti gecesi

Burak Yörük, yüzü olduğu Obsesso ile iş birliğini kutlamak için düzenlediği partiye katıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği etkinlikte, oyuncunun sevgilisi müzisyen Tuana Yılmaz, Arda Türkmen, Melodi Elbirliler Türkmen, Taro Emir Tekin, Özgür Foster ve Emre Aslan da yer aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Düet geliyor

Şarkıcı ve oyuncu Nicole Rona yeni teklisi için Doğuş ile bir araya geldi. Cihangir Müzik Evi’nde stüdyoya giren ikili heyecanlı oldukları belirtti. Parça, önümüzdeki ay Zeki Sincar Production etiketiyle piyasaya çıkacak.

Kısa Kısa Cadde

Müzik şöleni

Sibel Can, Kıbrıs’taki bir otelde izleyici karşısına çıktı. Mekanda bulunan bin 500 misafirin bir an olsun yerlerinde oturamadıkları gecede sanatçıya dev bir koro eşlik etti. Amor Gariboviç imzalı, siyah, üzeri yeşil neon tül ile tamamlanan kıyafetiyle çıkan Can, sesi, yorumu ve repertuvarıyla izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Kısa Kısa Cadde

36 yıl sonra...

Fatih Erkoç, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Altın Güvercin Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliğinde düzenlenen 25. Altın Güvercin Beste Yarışması’nın gala gecesinde sahne aldı. Profesyonel müzik yaşamına ilk adımını 1986 yılında düzenlenen 1. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda ‘Yol Verin A Dostlar’ isimli besteyle birinci olarak atan sanatçı, 36 yıl sonra aynı sahneden izleyicilerle buluştu.

Kısa Kısa Cadde

Mail yağıyor

Murat Göğebakan’ın hayatının film olacağının açıklanmasından sonra yapım şirketine mail yağıyor. Yapımını Metronom Film Yapım ve CNS Productions’ın yapımcılığını ise Oğuz Sözen ve Serkan Günay’ın üstlendiği proje için sanatçının hayranları, ekibi mesaj yağmuruna tuttu. Göğebakan’ın benzerliğiyle bu role bizzat aday olan yüzlerce mesajın yanı sıra, hayranları gönüllerinden geçen ünlü isimleri de yazıyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sefo’lu kutlama

Sefo, iş insanı Dilan Polat ve Engin Polat’ın 15’inci evlilik yıl dönümlerininin partisinde sahne aldı. Polonezköy Tabiat Parkı’nda gerçekleşen gecede şarkıcı, fenomen eserlerini seslendirdi. Dilan Polat, “Sefo çok iyi arkadaş. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadı” dedi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Sefo, söylediği eserlerle konukları coşturdu.

Kısa Kısa Cadde