Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

19.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Yılın Limanı’ seçildi

Haberin Devamı

Galataport İstanbul, uluslararası arenada kazandığı ödüllere bir yenisini ekledi ve kruvaziyer sektörünün en önemli ödül organizasyonu Seatrade Cruise Awards tarafından dünyada ‘Yılın Limanı’ seçildi. MedCruise Başkanı ve Galataport İstanbul Liman İşletme Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan, “Galataport İstanbul olarak ‘Yılın Limanı’ ödülünü almanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Çevre dostu otomobile tam puan!

Hyundai’nin yüzde yüz elektrikli, çevre dostu malzemelerle üretilen otomobili IONIQ 5, Progressive donanım seviyesiyle Türkiye’de satışa sunuldu. Bu kapsamda Four Seasons Hotel İstanbul’da gerçekleşen Türkiye lansmanına Monik-Reyhan İpekel, Renee Saban, Ender Saraç, Cem Seymen ve Ahu Orakçıoğlu’nun da aralarında yer aldığı iş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Konuklarına teşekkür konuşması yapan Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, ‘İnsanlık için İlerleme’ mottosuyla müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak mobilite çözümler üretmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz” diyerek faaliyetlerinin aralıksız süreceğini belirtti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı yemek

Koruncuk Vakfı’nın Bodrum’daki akşam yemeği Ginger Gümüşlük Restaurant’ta gerçekleşti. Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Berkman ve mekan sahibi Refik Berkol tarafından organize edilen davetin seçkin konukları arasında Fatoş-Ertuğrul Hataylı, Mehmet Ali Berkman, Faruk Malhan, Gaye-Sait Sökmen, İnci-Enver Aytaç, Figen-Erol Özbek ve Çağla Kurtuluş gibi isimler vardı. Misafirlere Sinan şefin Uzak Doğu tatlarının sunulduğu yemeğin tüm gelirinin okula dönüş yapan Koruncuklara aktarılacağını belirten Figen Samuray ve Jülide Berkman, Berkola katkıları için plaket verdi.

Kısa Kısa Cadde

Koruncuk Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Berkman daveti destekleyen Refik Berkol’a teşekkür plaketi verdi.

Çocukların yüzü güldü

‘Yeşile Saygı’ misyonu kapsamında düzenlenen Yeşilçam Doğa ve Çocuk Filmleri Festivali, Mardin’de 5 bin çocuğu sanatla buluşturacak. Konusu ‘Doğa ve Çocuk’ olan filmlerin ön eleme jürisinde; İspanyol yönetmen Daniel Matesanz, yönetmen Tekin Girgin, Mardinli ödüllü yönetmen Necdet Yiğit, Hande Demirdere ve Canan Akyurt yer aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Birçok ismi geçti

Nazan Şoray, ‘Durduğun Kabahat’ parçasıyla 38 ulusal ve uluslararası Türkçe pop listelerinde yerini aldı. Şarkıcı, geçtiğimiz hafta RTV takip verilerine göre, Türkiye radyolarında, ‘En İyi 100 Şarkı’ arasında altıncı sıraya kadar yükselerek, birçok popçu rakibini geride bıraktı.

Kısa Kısa Cadde

Rekorla döndü

Kısa Kısa Cadde

Petek Dinçöz, sekiz yıl aradan sonra çıkardığı ‘Çılgınlar Gibi’ parçasıyla rekor kırdı. Eser yayınlandıktan yedi saat sonra İtunes Top 10 listesine birinci sıradan yerleşti. Parça, Spotify’da ise 20 farklı listede aynı anda yayına girdi. Şarkının nakaratında yer alan, “Ölürüm, ölürüm, yoluna da ölürüm” sözleri TikTok’ta ‘challenge’ oldu.

İşler karışıyor

Kısa Kısa Cadde

Kanal D’de ekrana gelen ‘Üç Kız Kardeş’, bu hafta da çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor. Salı akşamları yayınlanan projede, işler iyice karışıyor. Mine’nin (Nazlı Senem Ünal) gelişi Türkan (Özgü Kaya) ve Somer (Berker Güven) ilişkisindeki dengeleri değiştirebilecek mi?

Haberin Devamı

Sadece 15 gösterim

Gerçek hayatta da hamile olan Alayça Gidişoğlu, Özlem Öçalmaz ve Tuba Karabey, 3 Ekim’de Yerebatan Sarnıcı’nda ‘Gebe’ oyunuyla izleyici karşısına çıkacak. Annelik ve kadınlık kavramlarının tatlı-sert bir sorgulamalarıyla kaleme alındığı 45 dakikalık proje, sadece 15 gösterimde seyirciyle buluşacak.

Kısa Kısa Cadde

Festivallerde olacak

Gizem Lidya Denizci, Amerikan-Türk ortak yapımı ‘The Hope’ filminin başrolünü üstlendi. Mehmet Ali Erbil’le kamera karşısına geçen oyuncu, dünyanın önde gelen film festivallerinde boy gösterecek.

Kısa Kısa Cadde