Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

26.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

Sürprizli single!

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Feryal Sepin, yeni single’ı ‘Bana Müsaade’de Mustafa Ceceli sürprizi yaptı. Söz ve müziği Zeynep Dalgıç’a ait parçanın aranjesine Ceceli imza attı. Usta müzisyen, Sepin’e vokal de yaptı. Sepin’in “Yetinmeyi bilmeyen bir aşktan gitmeyi anlatıyor” dediği ‘Bana Müsaade’nin klibi İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde çekildi.

Soğuğa dayanamadı

Melike Şahin, Eskişehir Espark AVM’nin 15’inci yılında 10 bin kişiye seslendi. Hayranlarının ‘Diva bebe’ lakabı taktığı şarkıcı, soğuk havaya dayanamayınca, bir arkadaşının ceketini giydi.

Kısa kısa Cadde

Şarkı heyecanı

Kısa kısa Cadde

Sinan Güleryüz, Watergarden İstanbul’daydı. Oyuncu eşi Özge Özder ile yeni projesini açıklayan şarkıcı, “Anılarımız’ adlı parçanın klip çekimlerini bitirdik. Önümüzdeki günlerde çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

New York’tan ödülle döndü

Kısa kısa Cadde

Hayatına New York’ta devam eden genç modacı Peyman Umay, yılın ‘Erkek Giyim Tasarımcısı’ ödülüne layık görüldü. Kariyerine New York’ta devam eden Umay, aldığı ödülle ülkenmizi gururlandı. Fashion Group International tarafından New York’ta düzenlenen giyim, aksesuar, güzellik dahil olmak üzere moda endüstrisinde başarı gösteren marka ve tasarımcılar verilen ödül, bu yıl bir Türk modacıya verildi. ‘Modanın Altın Küresi’ olarak kabul edilen (Uluslararası Moda Grubu) FGI Rising Star Yılın Erkek Giyim Tasarımcısı ödülü Peyman Umay’a verildi.

‘Kısa boylu değilim’

Kısa kısa Cadde

Serdar Ortaç, ‘Alelade Show’a katıldı. Kısa boylu olmadığını belirten şarkıcı, “Türkiye’de erkeklerin boy ortalaması 1.65... Çıktığım kızlar 1.90 olduğu için kısa görünüyorum” dedi. Norm Ender, Gazapizm ve Ceza’yı sevdiğini söyleyen Ortaç, “Bu üçüne bayılıyorum, onun dışında rap’ten nefret ediyorum” diye konuştu.

‘Parfüm koleksiyonum var’

Kısa kısa Cadde

Ece Gürsel, Horus Nefertem Parfüm’ün Adana şubesinin açılışına katıldı. Saruhan Alp ve Eşref Alp’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta model, “İnanın hayatımda en fazla parayı parfümlerime harcıyorum. İyi bir koleksiyonum var. Parfümsüz bir hayat düşünemem” dedi.

Vokal ordusu

Kısa kısa Cadde

Buray, Bursa’daki Gastronomi Festivali’nde izleyici karşısına çıktı. Şarkıcı, “Ben ‘Matematik profesörüyüm’ diyen biri bile şuradaki kalabalığı saymakta zorlanır. Sadece bir konser vereceğimizi sanıyordum ancak karşımda koskoca vokal ordusu buldum” dedi.

Haberin Devamı

KADINLARA DESTEK!

Eva Mendes, Instagram’dan İranlı kadınların yanında olduğunu açıkladı. Ülkedeki protesto görüntülerini yayınlayan Küba asıllı Amerikalı oyuncu, 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin fotoğrafını da paylaştı. Genç kadın, ‘kıyafet kurallarına uymadığı’ gerekçesiyle ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra şüpheli biçimde ölmüştü.

Kısa kısa Cadde

Kapadokya’da stres attı

Betül Demir, yoğun konser temposuna Kapadokya tatiliyle kısa bir ara verdi. Peri Bacaları’nın mistik atmosferinde stres atan ve enerji depolayan şarkıcı, çömlek tezgahının başına geçerek, hünerlerini sergiledi. Çamurdan harikalar yaratan Demir, hazırladığı çömleklerle de bu iddiasını ortaya koymuş oldu.

Kısa kısa Cadde