Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

08.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Etkileyici sergi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Güney Afrikalı sanatçı Jake Michael Singer, İstanbul Bienali kapsamında Yedikule Hisarı Top Kulesi’nde sergilenen ‘On Bin Şey’ başlıklı enstalasyonuyla sanatseverlerin karşısına çıktı. Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in ev sahipliğinde, iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin ağırlandığı açılışa, İnci Aksoy, Aylin Yılmaz, Zafer Kozanoğlu, Mina Karagülle, Serap Sarı, Esra Erandan, Gülbin Gürel ve Beste Yurttaş’ın da aralarında yer aldığı isimler katıldı. Eseriyle ziyaretçilerini derin ve meditatif düşüncelere, acıma ve korku gibi duygular aracılığıyla iç arınmaya ve duygusal adalete yönelten sanatçının seçkileri, 20 Kasım tarihine kadar ziyaret edebilecek.

Güzellik saati

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sephora, yeni sadakat kartı ‘Sephora Gold’un ayrıcalıklı dünyasını keyifli bir davet eşliğinde tanıttı. Yeni sezonu keşfetme fırsatı yakalayan konuklar, Divan Kuruçeşme’de gerçekleşen etkinlikte ev sahibi Sephora Türkiye CMO’su Ayça Kaya’dan sezon trendlerini dinledi. Feryal Gülman, Beste Yurttaş, Pınar Altuğ, Gamze Keçeli, Begüm Kütük, Gülsim Ali, Melisa Aslı Pamuk ve Hande Kazanova’nın da aralarında yer aldığı misafirler, gold temasıyla uygulanan makyaj stilleri, deneyim alanları ve global markaların dikkat çekici stantlarını ziyaret ederek deneyimledi.

Otomobil tutkunlarına

Kısa Kısa Cadde

Aston Martin’in dünyanın en güçlü lüks SUV’si olan DBX707 modelinin lansmanı gerçekleşti. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı etkinlikte, D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Aston Martin Türkiye mümessili olarak başarıyla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah gelecekte islerimizi daha da ileri boyuta taşıyacağız. Tüm ekibime bu süreci gerçek kıldıkları için çok teşekkür ediyorum.”

‘ÖZGÜRLÜKLER KISITLANMAMALI’

Derya Bedavacı, İran’da devam eden olaylarla ilgili “Kimsenin kimseye bir zararı yoksa özgürlükler kısıtlanmamalı” yorumunu yaptı.

Derya Bedavacı, kış sezonunu Ataşehir Watergarden Istanbul’daki Muamma Plus’ta açtı. İran’da yaşanan kadına şiddet olayları ve Mahsa Amini ile ilgili ise açıklamalarda bulunan sanatçı, “İnsan özgür yaratılmış bir varlık, kimsenin kimseye bir zararı yoksa özgürlükler kısıtlanmamalı. Bu davayı da yakından takip ediyorum, çok can yakıyor ama inanıyorum ki sonu güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Zirvedekiler belirleniyor

Pars Medya tarafından organize edilen, 3. Uluslararası Zirve Ödülleri, 6 Mart 2023’te Cahide Palazzo’da gerçekleşecek. Kurban Akar ve Oğuz Ünal Kalafat’ın organizatörlüğünde düzenlenecek geceyi, Çağla Şıkel ile Jess Molho sunacak.

Kısa Kısa Cadde

Sürpriz düet 

Müzisyen ve diş hekimi Erdem Sur, ‘Vursun Aşk’ adlı şarkısında Ozan Orhon ile düet yaptı. Sözü ve müziği Sur’a ait olan parçanın aranjesini Kemal Eren, klibinin yönetmenliğini ise Burak Çavdar üstlendi.

Kısa Kısa Cadde

Özel kombin

Tuba Büyüküstün, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Miu Miu defilesine katıldı. Oyuncu, özel bir kombin ile ön sıradan izlediği defilenin ardından verilen akşam yemeği ve partiye de katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Çekimleri tamamlandı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Başrolünü Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan, Aslıhan Kapanşahin ve Nurhak Mine Söz’ün paylaştığı, yönetmenliğini Orçun Benli’nin üstlendiği ‘Benim Babam Bir Kahraman’ filminin çekimleri tamamlandı. Hasta oğluna moral vermek için çöpçü meslektaşlarıyla çizgi roman ve süper kahramanların dünyasına giren bir babanın hikâyesini anlatan yapım, yakında sinemaseverlerle buluşacak.

Yeni menüyü tanıttılar

Kısa Kısa Cadde

Açıldığı günden itibaren İstanbul’un en popüler mekânları arasında yerini alan Amaya İstanbul’da önceki akşam kış menüsü görücüye çıktı. İşletme sahibi Yusuf Tekin’in ev sahipliği yaptığı gecede; Buse Varol-Alişan, Sude Burcu-Mert Öcal, Rabia Öztürk-Saruhan Hünel, Cenk Tosun ve Merve Çağıran gibi çok sayıda ünlü isim yer aldı.

‘What’s Love’ sürprizi

Kısa Kısa Cadde

Ege Çubukçu ve Kenan Doğulu’nun, yaz aylarının enerjisini sonbahara taşıyan ‘What’s Love’ isimli şarkısı dijital platformlardaki yerini aldı. İkili, eserde hip hop ile pop müzik tarzlarını, Türkçe ve İngilizce sözlerle sentezledi. Söz ile müziği Doğulu ve Çubukçu imzası taşıyan parça tutkulu bir aşktan bahsediyor.

Haberin Devamı

‘Gurur duyuyorum’

Kısa Kısa Cadde

Duygu Özaslan, Paris Moda Haftası’nda tüm dünyadaki kadınların kendi değerlerini sahiplenmeleri için L’Oreal Paris tarafından düzenlenen ‘Le Defile’de yürüdü. YouTuber, ‘Çünkü Biz Buna Değeriz’ temasının vurgulandığı etkinlik için, “Bu defilede ikinci defa podyuma çıktım ve gurur duyuyorum. Kadınlar, ‘Le Defile’de özgür ve cesur bir şekilde sokakları sahipleniyor” diye konuştu.