Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

12.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kadınlara seslendi

Haberin Devamı

Paris Hilton, Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında muayene oldu. O anları sosyal medya hesaplarından yayınlayan sosyetik güzel, “Büyükannem meme kanserinden vefat etti ve onu her gün özlüyorum. Tam vücut taraması yaptırdım. Hepinizin de yaptırmasını ve kendinize iyi baktığınızdan emin olmanızı tavsiye ediyorum” dedi. 

Kısa Kısa Cadde

Afişi yayınlandı

Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un başrolünü paylaştığı ‘Müjdemi İsterim’ filminin afişi yayınlandı. 18 Kasım’da sinema salonlarında seyirciyle buluşacak projenin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı oturuyor. Kural ve Erkek’in seslendirdiği ‘Sigarası Yaldızlı’ parçası da klibiyle şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

Kısa Kısa Cadde

Karnı burnunda

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Fahriye Evcen’den hamilelik pozları geldi. Karnı burnunda olduğu görülen oyuncu, karelere siyah kalp ve yıldız emojisi koydu. Karan adında bir oğlu bulunan Evcen’e hayranları, “Yine harika anne olacaksın” ve “Dünya yakışıklısı bir çocuk daha geliyor” mesajları gönderdi. 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Yıl dönümü heyecanı

Kısa Kısa Cadde

The Ritz-Carlton, 21’inci yılını özel bir davet düzenlendi. Kısa bir süre önce tüm odaları yenilenen ve yeni süitleriyle beğeni toplayan otelin özel davetine misafirler ve otel ekibi katıldı. Süzer Holding Onursal Başkanı Mustafa Süzer, Süzer Holding Başkan Yardımcısı Baran Süzer ve The Ritz-Carlton İstanbul Genel Müdürü Ela Ergin otel ekibiyle bir araya gelerek bu özel günü kutladı. Müzik dinletisiyle konukların renkli anlar yaşadığı etkinlikte, özel kokteyller davetlilerle paylaşıldı.

Kısa Kısa Cadde

Gastronomi saati

Kısa Kısa Cadde

Antalya Lara Barut Otel’de her ay geleneksel hale gelen özgün gastronomi deneyimleri büyük ilgi görüyor. Winmaker’s Dinner olarak adlandırılan etkinlikte Türkiye’nin tarihi ve kültürel mirası üzerine sohbetler gerçekleşiyor. Garanti Bankası Eski Genel Müdürü Akın Öngör de bu ayki sohbetlerin konuşmacısı oldu. Gastronomi kültürü yazarı Mehmet Yalçın ve turizm dünyasının önde gelen isimlerinden Ahmet Barut’un ev sahipliğindeki yemekte Akın Öngör, eşi Gülin Öngör ve oğulları Yavuz Öngör’ün renkli sohbetleriyle konuklar keyifli zaman geçirdi.

Haberin Devamı

Büyük ilgi

Kısa Kısa Cadde

Doğal, organik ve sağlıklı ürünlerin sergilendiği EXPO NATURA’ya katılan Doç. Dr. Yavuz Dizdar, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda yüksek antioksidan deposu olan sağlık ve şifa kaynağı meyve aronya standını gezen Dizdar, aronya tadımı da yaptı. Katılımcılar, meyvenin faydaları hakkında bilgi aldı.

Işıltılı koleksiyonlar

Kısa Kısa Cadde

Mücevher modasına yön veren tasarımlarıyla göz kamaştıran Roberto Bravo, en yeni koleksiyonlarını sergilediği İstanbul Jewelry Show’da ziyaretçilerini ağırladı. Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar’ın, zengin ürün yelpazesine eklediği en ışıltılı koleksiyonlar ‘Red Carpet’ konsepti ile ilgi odağı oldu.

Dostlarla kutlama

Kısa Kısa Cadde

Almanya iş dünyasının önde gelen isimlerinden Mehmet Arguç, yoğun iş temposundan vakit bulup yakın dostlarıyla yeni yaşını Swiss Otel Madhu Restoran’da kutladı. Mehmet Bey’i bu mutlu gecesinde dostları Ulla Klötscher, Aysun Kurtoğlu, Bahar Kahraman ve Gamze Çalış yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Zirve tanıtımı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul cemiyet hayatının renkli simalarından Mine Kalpakçıoğlu, danışmanlığını yaptığı İsviçre’nin zirvelerinde yer alan dünyaca ünlü Lucerne Gölünün yanındaki Bürgenstock Resort’un tanıtımında dostları bir araya getirdi. Renkli buluşmada Bettina Machler, Aysun Kibar, Sinem Divanlıoğlu ve Fatoş Yalın gibi pek çok isim hasret giderdi.

DESTEK YAĞIYOR! 

Ressam Berfin Uluman, 2018’de ilki gerçekleşen ‘Berfin Uluman ile Çocuklarımız İçin Boyuyoruz’ sergisinin ikincisini 15 Ekim’de CVK Bosphorus Hotel’de açacak. İlkinde 91 çocuğun eğitim hayatına destek olan proje için Hande Yener, Funda Arar, Soner Sarıkabadayı, Kubat ve Melisa Aslı Pamuk, “Ben de Varım, Ben de Boyuyorum” dedi. Kreatif danışmanlığını Selim Akar’ın yaptığı sergiden elde edilecek gelirin tamamı TOÇEV’e bağışlanacak.

Kısa Kısa Cadde

Yeni yorum

Gözde Sucu, Sezen Aksu’nun müziğini yaptığı ‘Tut Elimden’ isimli eseri yorumladı. Şarkıcının kendi kızını oynattığı klipte babasından sevgi ve şefkat görmeyen bir kızın hikayesi anlatıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sürpriz şarkı

Tuğba Ünal, müzik çalışmalarına devam ediyor. Sürpriz bir İlhan Şeşen, eseri okuyacağını söyleyen şarkıcı, “Heyecan içindeyim. Tango ezgileri içeren süper nostalji bir eserle geliyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Harbiye hazırlığı

Zeynep Bastık, Atlantis Yapım’ın organize ettiği Atlantis Yapım Harbiye Açık Hava Konserleri serisinde 21 Ekim’de Harbiye sahnesinde olacak. Şarkıcıdan önce, 16 Ekim’de de Duman hayranlarıyla buluşacak.

Kısa Kısa Cadde

‘Her Şeyi Yak’acak

Kısa Kısa Cadde

‘Yalnızlık Yardan’ şarkısı ile ses getiren Asır, yeni projesi ‘Her Şeyi Yak’ı sevenlerine sundu. Mercekfilm müzik etiketi ile çıkan parça, ilk günden itibaren yüzbinlerce kez dinlendi. Sözleri Asır’a, müziği Kehanet’e ait parçanın klibinin yönetmen koltuğunda ise Musa Uysun ile Vedat Tıger oturdu.