Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

19.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Altın kadın!

Haberin Devamı

Bella Hadid, önceki akşam New York’ta düzenlenen Golden Hearts Ödül Töreni’ne katıldı. Annesi Yolanda Hadid’in kendisine eşlik ettiği 26 yaşındaki süper model, Michael Kors imzalı pırıltılı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Kısa Kısa Cadde

‘Metro daha insani’

Aleyna Tilki, son dönemde tartışma konusu olan taksicilerle ilgili tepkisini sosyal medyadan dile getirdi. Önünden boş taksi geçmesine rağmen hiçbirinin durmaması üzerine şarkıcı, “Taksicilerin büyük bir bölümüne yazıklar olsun. Bu saatten sonra taksi kullanmak hayatımın hatası olur. Arkadaşlar aklınız varsa taksi kullanmayın! Metro kullanın, daha insani” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Yaratıcı fikirler

Gate 27, farklı ülke ve disiplinlerden sanatçıları konuk etmeye devam ediyor. Gate 27 kurucusu Melisa Tapan ev sahipliğinde Yeniköy konuk sanatçı evinde düzenlenen etkinliğe sanat dünyasından isimler katıldı. Organizasyonda Bilal Yilmaz ve Lydia Chatziiakovou, küratörlüğünü yaptıkları Yaratıcı Zanaat Konaklama programı tanıtıldı. Programının ilk misafir sanatçısı Mahzaib Baloch ile bölge zanaatkârlarının iş birliği ile ortaya çıkardıkları Ro-Thog adlı eser ilk kez sergilendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Okurlarıyla buluştu

Modülistanbul’un ortağı Nilgün Çolak, Artemis Yayınları’ndan çıkan üçüncü kitabı ‘Sen de Başarabilirsin’in imza gününde okurlarıyla buluştu. Çolak’ın iş dünyasındaki kişisel deneyimlerinden yola çıkarak kaleme aldığı kitapta; tüm zorluklara karşı hayat yolunda güvenle ve inançla pes etmeden başarıya ulaşmanın yol haritasını sunuluyor.

Kısa Kısa Cadde

Güzelleştiren tanıtım

Kozmetik sektörünün dikkat çeken markası Note Cosmetique, ürün gamına Collagen Concealer ve Hydrating Serum Fondöten olmak üzere iki yeni ürün ekledi. Marka yeni ürünlerinin lansmanını Bebeköy Momo’da düzenlenen görkemli bir davetle gerçekleştirdi. Markanın Pazarlama Müdürü Şebnem Diramca ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı proje

Fairmont Quasar Istanbul, Hayata Sarıl Lokantası’nda, elde edilen tüm gelirin evsiz dostlarımıza destek olmak amacıyla kullanıldığı özel bir şef yemeği düzenledi. Hayata Sarıl Derneği Kurucusu Ayşe Tükrükçü ve Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper’ın ev sahipliğinde düzenlenen, anlamlı projeye Ertuğrul İlkay Postoğlu, Aslı Samat ve İpek Dağıstanlı gibi isimler destek verdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Nicolas Kipper, Efe Anıl Çetin, Kemal Can Yurttaş, Ayse Tükrükçü, Ercan Yamantürk, Feray Aydoğdu

Kısa Kısa Cadde

İlgi gören sergi

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen DYO Resim Ödülleri yarışmasının Seda Yörüker’in küratörlüğünde hazırlanan İstanbul sergisi, 22 Ekim’de Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak. Doğa ve İnsan temasında eserleri kabul eden yarışma, bu yıl büyük ilgi gördü.

Kısa Kısa Cadde

Eğitim yolunda büyük imza

Uluslararası Öğrenci Vakfı (ISF) Türk öğrencileri yurt dışında prestijli üniversitelere taşıyacak. Horizon Eğitim Grubu Yönetim Kurulu ve Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Mehmet Gültekin, The Steele Family Foundation Vakfı Başkanı Michael Steele ile Wise Burs programı çerçevesinde düşük gelirli öğrencilerin eğitimi için ortak burs fonu oluşturmak adına protokol imzaladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Aileden sürpriz

Moda dünyasında başarıdan başarıya koşan ve çalışmalarını Londra’da sürdüren Deniz Berdan ve kızı Begüm, yoğun iş tempoları arasında oğlu Can ile eşi Haluk Berdan’ın doğumu günü kutladı. Aile, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Kısa Kısa Cadde

‘Dili Ballım’ düeti

İpek Demir, sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Dili Ballım’ şarkısında sevilen sanatçı Bülent Serttaş’la düet yaptı. İkili, yönetmenliğini Teoman Topcu’nun üstlendiği klibin çekimlerinde bir araya geldi.

Hem yazdı hem söyledi

Lerzan Mutlu, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi Caner Tepecik’e ait ‘Kusura Bakma’ parçasını cuma günü çıkaracak. Şarkıcı, “Terk ettiğim biri, beni deli gibi ararken telefonu açmayıp bu şarkıyı yazdım” dedi. Fırat Odabaşı objektifine poz veren Mutlu, çekimde giydiği elbiseleri de kendi tasarladı.

Yılın mentoru

Lordların koçu lakaplı Master Certified Coach Fatih Elibol, Forbes tarafından ‘Yılın Mentor ve Performans Koçu’ seçilen ilk Türk oldu. Elibol’un dergide koçluk ve mentorluk üzerine makaleleri yayınlanacak ve kitabı da önerilecek.

Haberin Devamı

Kadın dayanışması

Tuğba Özay, İş insanı Tülay Kırmızı’nın Topkapı Cevizlibağ’da açtığı Neslim Güngen Güzellik Kozmetik Danışmanlık Merkezi’nin açılışına katıldı. Sahnede “Kadına şiddete hayır!” diye bağıran model, tüm dünyada yayılan kadın özgürlüğü için de saçını kesti.

Tek bedende iki kişi

Jekyll&Hyde Müzikali, Antre Production yapımıyla çarpıcı bir prodüksiyon ve kadro ile 23 Ekim’de “Perde” diyecek. Başrol Hayko Cepkin, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde olacak.