Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Beğeni rekoru

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin ilk fragmanı yayınlanır yayınlanmaz tıklanma rekorları kırdı. Yapımda Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor. Yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar yazdı.

Farkındalık gecesi

Kısa Kısa Cadde

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri, Sensodyne markasının Feriye Sarayı’nda gerçekleştirdiği “Dişlerimizi fırçalarken suyu kapatalım” adı altındaki farkındalık etkinliğine ev sahipliği yaptı. İkiliye, Onur Büyüktopçu ve Demet Sabancı gibi isimler de eşlik etti.

‘Amacımız örnek olmak’ 

Kısa Kısa Cadde

Yılmaz Morgül ile Beykoz Engelliler Derneği ile Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bağışları ve ortak çalışmalarıyla, Halide Edip İlkokulu içindeki özel çocuklar sınıfının tadilatı yapıldı. Hayırsever sanatçı “Her şey çocuklar için. Amacımız örnek olmak” dedi.

Haberin Devamı

Yıllar sonra bir arada

Kısa Kısa Cadde

Diyar Pala ve BeatMachine, ‘Özüme Dönemem’ isimli bu parçada yıllar sonra bir araya geldi. Makine Sound Music etiketi ile yayınlanan yeni parçanın yaylıları İstanbul Strings, elektro bağlama kayıtları ise Orhan Söğüt tarafından çalındı.

Bahçe keyfi

Kısa Kısa Cadde

Cookshop, ‘Arka Bahçe’ konseptinin 4’üncü şubesini Etiler’de bir davetle açtı. Ayşe Kazancı tarafından kurulan ve genel müdürlüğünü Selçuk Gengeç’in yaptığı, doğanın huzurunu yansıtan atmosferiyle Cookshop, şef Hakan İnan imzalı özel lezzetleriyle farklı bir deneyim yaşatıyor. Etkinliğe Aslı Şen, Hande Demir, Mesude Öztanık, Ece Kıral, Gülay Kamaz, Saba Tümer, Burcu Şendir, Cenk-Ecem Öztanık, Yusuf Yazıcı, Nalan Aksoy, Serap Sarı, Mensure Özbek, Cihan Şensözlü ve Sarp Yaman gibi isimler katıldı.

Sanatla randevu

Mehmet Özenbaş’ın, Kar Yağarken Ağlanmaz başlıklı sergisi, Piramid Sanat’ta sanatseverlerle buluşuyor. Özenbaş’ın kişisel sergisi kimi zaman sınıf farklılıklarına, kimi zaman yalnız kalan doğanın özgürlüğüne ve çoğunlukla kendi hayat ekseninde karın sanatçıya hissettirdiklerine şahit oluyor.

Kısa Kısa Cadde

17. İstanbul Bienali’nin paralel etkinliklerinden biri olan Kar Yağarken Ağlanmaz, 20 Kasım tarihine kadar Piramid Sanat’ta izlenebilir.

Renkli sergi

Haberin Devamı

 

Kısa Kısa Cadde

Beyoğlu Cihangir’deki Rappel’de sanat esintileri mekanın enerjisini yansıtmaya devam ediyor. Belirli aralıklarla değişerek Rappel’i renklendiren, iyi yemek ve kahve deneyimini derinleştiren değerli eserlerin bu dönemki sahibi Recep Çiftçi oldu. Sanatçının Suret-i Gerçek sergisi, büyük ilgi görüyor.

İyi yaşam söyleşileri

Kısa Kısa Cadde

Ayşegül Tuncer tarafından kurulan Alaluxa platformu, ‘Sürdürülebilir Sağlıklı ve İyi Yaşam’ alanındaki lider kadınların söyleşilerine ev sahipliği yapıyor. Serinin ilk söyleşisi Fairmont Otel Elara Salonu’nda, Tuncer moderatörlüğünde sağlıklı beslenme üzerine ödüllü kitaplar yazan Aslıhan Sabancı, Kadın Doğum Uzmanı Doç. Dr. Pınar Bahat, Fizik Tedavi Uzmanı Doç. Dr. Sibel Çağlar, Art de Huile markası kurucusu ve uzman eczacı Hülya Kayhan, Citröen Türkiye Pazarlama Direktörü Zeynep Durusu ve Kültürel Dönüşüm Derneği Kurucusu Zafer Kozanoğlu ile birlikte gerçekleşti.

Sanata harcıyor

Tuğba Yurt, 23 Ekim’de gerçekleşecek Harbiye Açıkhava konseri öncesi prova yaptı. Ekibiyle Cihangir Müzik Evi’nde çalışan şarkıcı, “Sanattan kazandığımı yine sanata yatıranlardanım. İnsanlar her ne kadar büyük paralar kazanıldığını zannetse de geliri kadar gideri de oluyor insanın” dedi.

Haberin Devamı

‘Tabuları yıkacağım’

Tuğba Özerk, Aykut Gürel’in en sevdiği eserlerden oluşan tribüte albümünde yer aldı. Şarkıcı, ‘Çalkala’ parçasını seslendirdi. Özerk, düzenlemesini müzisyen Murat Yeter’in yaptığı eseri kendine has tarzıyla yeniden yorumladı. Şarkıcı, tabuları yıkacak bir klip çekeceğini dile getirdi.